Parayı mıknatıs gibi çekecekler! Nisan ayında paraya para demeyecek şanslı burçlar açıklandı

Nisan ayına sayılı günler kala astroloji meraklıları için astrologlar hangi burç zengin olacak, aşkı bulacak, hangi burçların kısmeti açılacak sorularına yanıt verdi!
Parayı mıknatıs gibi çekecekler! Nisan ayında paraya para demeyecek şanslı burçlar açıklandı

Parayı mıknatıs gibi çekecekler! Nisan ayında paraya para demeyecek şanslı burçlar açıklandı - Mart ayı son demlerini yaşarken karşılamaya hazırlandığımız Nisan ayı için astrologlar çalışmalara başladı. Nisan ayına özel yıldız haritaları hazırlanmaya başlarken Nisan'da şansı dönecek burçlar ile zengin olmaya bir adım daha yaklaşacak burçlarda belli oldu. 

Astroloji meraklıları için Nisan ayında burçları bekleyen olaylar ve tahminler gelmeye devam ederken Nisan ayında şansı dönecek ve paraya boğulacak 3 burç açıklandı. İşte o olay tahminler ve parayı mıknatıs gibi çekecek şanslı burçlar...

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS) BOĞALARI NİSAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burçları Nisan ayında yüzleri en çok gülecek burçlardan biri olacak. Sadece maddi açıdan değil, yaşamın birçok alanında şansları yaver gidecek. Nisan’da şanslarını doğru kullandıklarında ve hareketli olduklarında onlar için bolluk, bereket ve şöhret kapıları sonuna kadar önlerinde açılacak ve yüzleri ay boyunca gülecek. 

Boğa burçları için Nisan ayında şanslı günler 6, 11, 17.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) 

Başak burçları Nisan ayında mutluluktan mutluluğa koşacak ve adeta gökyüzü tarafından koşulsuz desteklenecek. Başaklar için hem maddi hem de aşk hayatında güzel gelişmeler peş peşe yaşanacak, yüzler gülecek. Sıkıştıkları ve kötü hissettikleri anlarda yaşamlarındaki şans kapılarına göz atmaları yeterli olacak ve şansları sayesinde her türlü sıkıntının üstesinden gelmeyi başaracaklar. 

Başak burçları için Nisan'da şanslı günler 14, 21,25.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK) OĞLAKLARI NİSAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

Nisan ayının en şanslı burçlarından biri de Oğlaklar olacak. Oğlak burçları iş ve özel yaşamında yüksek sorumluluk sahibi oldukları için bu özellikleri şanslarıyla birleşince başarı onlar için kaçınılmaz bir hale gelecek. Ancak bunlar için biraz sabretmeleri gerekebilir.

Oğlak burçları için Nisan ayında uğurlu günler 3,5, 14.

Bu 3 burç Nisan ayında Turna'yı gözünden vuracak. 

İlgili Haberler