Mutlaka Denemeniz Gereken Retro Saç Modelleri!

Zaman zaman kullanarak kendinizi farklı hissedeceğiniz ve mutlaka denemeniz gereken Retro saç modelleri hangileridir?
Mutlaka Denemeniz Gereken Retro Saç Modelleri!

Mutlaka denemeniz gereken Retro saç modelleri zaman zaman farklı hissetmenize yardımcı olacaktır. Dolma gibi sarılan saçların farklı şekillerdeki saç stillerine uyarlandığı Retro stillerle kendiniz görsel bir anı yaratabilirsiniz. Bunun için beğeni kazanan stilleri sizinle paylaşıyoruz!

Vintage Pixie

Audrey Hepburn stili kısa saçlar kısa saç sevenlerin tercihi olabilir. Eşarp ve bandanalarla hareketlendirebileceğiniz bu modeller oldukça şık bir stilin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Yüzünüz minyonsa bu saç stilini güvenle kullanabilirsiniz.

Dalgalı Model

İri dalgalarla yandan ayrılmış olan saç modeli hem sade hem de nostaljik olacaktır. Kalın maşayla yapılan bu uygulama son derece kolaydır. Dilerseniz şık bir bandanayla stili tamamlayabilirsiniz.

Gibson Roll

Saçlarınızın orta kısmından bir tutam alarak dolma gibi sarın. Kakül görünümünde toplayın. İsterseniz tekli, isterseniz çiftli olarak kullanabileceğiniz bu modeli açık bıraktığınız ya da topladığınız saçınıza uyarlayabilirsiniz.

Bumber Kaküller

Retro saç modelleri arasında yer alan Bumber kakülleri, Pin-up stillerinin öne çıktığı bir görünüm sağlamaktadır. Bu modellerin tercih edildiği çok sayıda konsept için saç stillerinizi kendi beğeninize göre farklı olarak uyarlayabilirsiniz.

Krapeli Saçlar

Brigitte Bardot deyince akla gelen o zarafet ve saçlar krapeyi anımsatacaktır. Krapeli saç modelleri birçok ünlünün de tercih ettiği stiller arasındadır. 60’lı yıllarda ülkemizde de çok popüler olan bu saç stillerini tercih ettiğiniz birçok yerde dolgun ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Afro Stil

Her saç tipine uygun olmasa da retro esintili bir model olarak öne çıkan afro stili de değişik tarzlar oluşmasını sağlayacaktır. Kıvırcık saçlara sahip olanların kolaylıkla yapabileceği bu modeller, stilinizi en iyi şekilde yansıtmanızı sağlayacaktır.

Uzun Su Dalgaları

Uzun su dalgaları uzun saçları olanların rahatlıkla tercih edebileceği modeller arasındadır. Krapeli olan saç modelleriyle birlikte kullanılan bu stiller, bandanalarla tamamlanarak retrik bir esinti meydana getirebilir. Retro saç stilleri kullanarak yapacağınız saç modellerini, özel parti ve davetlerde kullanabilirsiniz.