Mükemmel Kaşlara Sahip Olmak İster Misiniz?

Günümüzde her kadın kusursuz kaşlara sahip olmak istiyor. Güzelliğine ve bakımına önem veren her kadın kaşlarının daha da mükemmel görünmesini istiyor.
Mükemmel Kaşlara Sahip Olmak İster Misiniz?

Mükemmel kaşlara sahip olmak ister misiniz? Günümüzde kusursuz kaşlar için pek çok yöntem bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Her kadın mükemmel kaşlara sahip olmak ister. Kadınların yanı sıra artık erkekler de kaşlarına önem veriyor. Aslında mükemmel kaşlara sahip olmak hiç de zor değildir. Bunun için sizlere önereceğimiz bazı püf noktalar bulunuyor. Öncelikle kaşlarınız için doğru cımbız tercihi yapın. Kaliteli ve iyi cımbız tercihi kusursuz kaşların elde edilmesinde büyük role sahiptir. Çünkü kaşınız için uygun olmayan cımbızlar kaşları kırabilir ve şekil vermekte zorlanabilirsiniz. Bu sebeple doğru cımbız seçimi yapılması gerekmektedir.

Cımbız seçiminde ince uçlu, eğimli uç ve düz uçlu çeşitler vardır. İnce uçlu cımbızlar, küçük ve büyümemiş kılların alınmasında kullanılır. Eğimli uçlu cımbızlar, kontrolü sağlar. Son olarak da düz uçlu cımbızlar kalın kılların alınması için kullanılır. Cımbız seçiminde bu üç unsuru göz önüne almalısınız. Bunun yanı sıra yıllardır kaşlarda her zaman doğallıktan yana olunmaktadır. Bu sebeple kalın ya da ince kaş yapısından ziyade daha doğal görünümlü kaşlar tercih edilmektedir. Bu sayede yüzde yapay bir ifade de olmaz. Kaşlarınızla fazla oynamayın ve doğallıktan yana olun.

Kusursuz Kaşlara Sahip Olmak Artık Çok Kolay!

Kaşlar herkeste farklı yoğunluktadır. Bunun için kaşında açıklık olan kişilerin boşluk doldurması gerekmektedir. Kaş renginize uygun tonda bir kaş kalemi aracılığı ile seyrek olan yerler doldurulabilir. Kaş kalemi ile hafif dokunuşlar bakışlarını daha anlamlı kılacaktır. Ancak bunu yaparken doğallıktan vazgeçmeyin. Çok koyu kaş kalemleri kullanmak yerine kaş renginizden 1 ton açık renkler tercih edebilirsiniz. Ayrıca kaş kalemi ile kalın kaş çizimi yapmayın. Bu oldukça yapay ve itici görünmenizi sağlar.

Kaşlarınızın mükemmel görünmesi için kaş tarağı kullanabilirsiniz. Kaşınızda olan boşlukları kaş kalemi ile doldurduktan sonra kaş tarağı ile kaşlarınıza şekil verebilirsiniz. Ayrıca kaş tarağı olmayan kişiler rimel fırçasını temizleyerek kaş tarağı olarak kullanabilir. Bu oldukça etkili bir yöntemdir. Kaşlarınız artık daha çekici ve hoş görünecek. Ayrıca bu işlem ile kaşlarınızın sabitlenmesini sağlarsınız.