Mucizevi yağ istenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtarıyor! Haftada 1 sürün

Özellikle kadınlar kıl köklerinin hızlı bir şekilde kuruması ve dökülmesi için lazer ya da ağda gibi yöntemleri tercih ediyor. Ancak o yağ, tüylerin acısız bir şekilde döküldüğünü ortaya çıkardı. İşte mucizevi yağ hakkında merak edilenler
Mucizevi yağ istenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtarıyor! Haftada 1 sürün

Yaz kış fark etmeksizin hemen hemen herkes pürüzsüz ve temiz bir vücut ister. Fakat bazı bölgelerimizde istenemeyen tüyler can sıkıcı olabiliyor. Kadınlar bu durumda genellikle ağda ya da lazer epilasyon tercih ediyor. Ancak bu yöntemler de can yakıcı olabiliyor.

HAMAM OTU YAĞI MUCİZESİ

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birtakım bitkisel yağlar kullanmak son dönemde gündem oldu. Son derece etkili aynı zamanda da acısız bir şekilde tüyleri kurutan bu yağ popüler oldu! İşte Hamam otu yağı mucizesi hakkında merak edilenler..

YENİ KILLARIN ÇIKMASINI ENGELLEYİN

Hamam otu yağı, geçmişten günümüzde tüylerin kurutulması için sıkça tercih ediliyor. Kılları kısa süre içerisinde kökünden kurutan hamam otu yağı var olan tüyleri dökerek, yeni kılların çıkmasını engellemektedir.

NASIL KULLANILACAK?

Hamam otu yağını aktarlarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Dilerseniz bitkiyi alıp kurutabilir daha sonra toz haline getirdikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yağı ve sirke ile bir karışım haline getirdikten sonra sürebilirsiniz. Yarım saat bekledikten sonra karışımı uyguladığınız bölgeyi güzelce yıkayın.

Aktardan alacağınız hamam otu yağını da aynı şekilde istenmeyen tüylerinizin üzerine masaj yaparak sürün. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz. Zaman içerisinde sonuca sizler de şaşıracaksınız!