Manisa Yunusemre Belediyesi kadınlara ücretsiz kuaför hizmeti sunacak
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde kadınlar için Her Kadın Güzeldir projesi başladı. Projenin ilk adresi Bağyolu ve Gülbahçe Mahallesi oldu.
İki mahallede bulunan kadınlar çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Öte yandan kadınlar projeden dolayı Belediye Başkanı Balaban ile eşi Serap Balaban’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
KADINLARA ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde başlatılan ‘Her Kadın Güzeldir’ Projesi ile ilçede yaşayan kadınlara kuaför hizmeti götürülüyor. Projenin ilk durağı Bağyolu ve Gülbahçe Mahallesi oldu.
HER CUMA GÜNÜ..
İlçede yaşayan kadınların kişisel ihtiyaçlarının düşünülerek hayata geçirilen ‘Her Kadın Güzeldir’ Projesi başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde başlatılan projenin ilk durağı Bağyolu ve Gülbahçe mahalleleri oldu. Gerçekleştirilen çalışmaya Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban, Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi hanım lokallerinde hizmet veren kuaförler ve bölgede yaşayan kadınlar katıldı. Proje kapsamında kadınlara kuaförlük hizmeti sunuldu. İki mahallede yaşayan kadınlar çalışmadan memnuniyetini dile getirirken Yunusemre Belediyesi’ne, Başkan Balaban ile eşi Serap Balaban’a teşekkür etti. Kuaförlük hizmetine ulaşmakta güçlük çeken kadınlar için gerçekleştirilen proje kapsamında her hafta cuma günleri ilçenin belirli mahallelerinde kuaförlük hizmeti sunulacak.
Kadınlar için özel olarak sunulan projenin detayları bölgedeki pek çok kişiyi memnun etti. Kuaförlük hizmetine ulaşmakta zorluk çeken kadınlar için ilçede her Cuma günü ücretsiz olarak kuaförlük hizmeti sunulacak.
Kaynak: