Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden kadınlara kurs desteği

Manisa'da Tarihi Kurşunlu Han şimdi de kadınlara ev sahipliği yapıyor. Emekli ve ev hanımlarına yönelik düzenlenen kurslar yoğun ilgi görüyor.
Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden kadınlara kurs desteği

MANİSA (İHA) - Manisa'da kadınlara verilen destekler her geçen gün artmaya devam ederken bu kapsamda Şehzadeler Belediyesi, Tarihi Kurşunlu Han'da kadınlara ve emeklilere yönelik olarak kurslar başladı. Seramik kursları ile kadınlar hem hobi ediniyor hem de sanatsal yönlerini keşfetme imkanı buluyorlar.

ŞEHZADELER BELEDİYESİ SERAMİK KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR!

Manevi ve tarihi zenginliğiyle şehrimizin gözbebeği Tarihi Kurşunlu Han, şimdi de emekli ve ev kadınlarına uğraş imkanı sunuyor. Günümüzde, teknolojinin hızlı ilerleyişi ve günlük yaşamın koşturmacası içinde zamanı değerlendirmek önem kazanıyor. Bu anlayışla, Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Seramik kursları, ev kadınlarının sanatsal yönlerini keşfetmelerine imkan tanıyor.

Tarihi Kurşunlu Han'ın tarihi dokusunu ve huzur verici atmosferini bir araya getiren atölyede, kadınlar seramik yapımı ve boyama tekniklerini öğrenerek kendilerine yeni bir yetenek kazanmanın keyfini yaşıyorlar. Her gün düzenlenen kurslar, katılımcılara seramik sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı sunarken, aynı zamanda sosyal etkileşim ve keyifli bir zaman geçirme imkânı sağlıyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay düzenledikleri kurslar sayesinde kadınların sosyal hayata olan katılımlarının arttıklarını belirterek hem de bu kurslar sayesinde kültürül mirası yaşattıklarını söyledi. Kurşunlu Han'ın tarihi atmosferinde düzenlenen kurslar yoğun ilgi görürken kurslara katılan emekliler ve kadınlar da belediyeye kendilerine sunulan bu imkan için teşekkürlerini sundular.