Manisa Hanımlar Lokali'nde kurs kayıtları sürüyor

Yoğun ilgi gören Manisa Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda yeni dönem kurs kayıtları tüm hızı ile devam ediyor.
Manisa Hanımlar Lokali'nde kurs kayıtları sürüyor

Manisalı hanımların yoğun ilgi gösterdiği meslek edindirme kursları tüm hızı ile devam ederken Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda yeni döneme ilişkin kayıtlar başladı. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslarda hem eğitim alan hem de sosyalleşme imkanı bulan kadınlar aynı zamanda meslek edinerek kendi ekonomik bağımsızlıklarını da kazanıyorlar.

MANİSA YENİMAHALLE HANIMLAR LOKALİNDE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI!

Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda düzenlenen kurslarda kursiyerler, uzman öğretmenler eşliğinde eğitimler alıyor. Oldukça memnun olunan kurslar için kayıtlar ise devam ediyor. Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanımlar lokali ve meslek edindirme kursları sayesinde kursiyerler hem ekonomisine katkı sağlıyor, hem de sosyalleşme fırsatı buluyor.

Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda, İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden uzman öğretmenler eşliğinde verilen kurslarda hanımlar; spor, örgü, resim, dikiş, oyun odası, bilgisayar, Kuran-ı Kerim, kuaför, nakış, iğne oyası, geri dönüşüm, İngilizce ve matematik gibi dilediği branşta eğitim görüyor. Sabah ve öğleden sonra verilen kurslardan hafta içi yüzlerce vatandaş faydalanıyor.

Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları için kayıt işlemleri tüm hızı ile devam ediyor. Kurslara kayıt olmak ve kendisini geliştirmek isteyen hanımlar başvurularını kurs merkezinin adresi olan Yenimahalle Malta Yolu Caddesi 45/A adresine gelerek şahsen kendileri yapabiliyorlar. Kontenjanlar dahilinde kurslara kayıtlara kabul ediliyor.