Kütahya'da kadın muhtar adaylarından dayanışma yemeği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak yemek düzenleyen kadın muhtar adayları dayanışma örneği gösterdi.
Kütahya'da kadın muhtar adaylarından dayanışma yemeği

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yaşadıkları mahallede muhtar seçilmek için yarışacak olan kadın muhtar adayları düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldiler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kadın muhtar adayları birbirlerine başarılar dileyerek örnek oldular.

Dayanışma yemeğini düzenleyen kadın muhtar adayı Şerife Güneş Erşahin, Kütahya'da muhtar adayı olan kadınlara seslenerek ulaşamadıkları kişilerin kendilerine ulaşmasını istedi. Kadınların hep birlikte, birbirlerine destek olarak Kütahya'ya hizmet edecekleri mesajı verilen yemek renkli görüntülere sahne oldu.

KÜTAHYA'DA KADIN MUHTAR ADAYLARI DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU!

Kütahya'da kadın muhtar adayları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen yemekte buluştu. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, kadın muhtar adayları kendi aralarında dayanışma yemeği düzenledi.

Programda keyifli anlar geçiren kadın muhtar adayları, kadın dayanışması adına önemli mesajlar verdi. Yemek programının ardından konuşan muhtar adayı Şerife Güneş Erşahin, "Kütahya'mızda bulunan adaylık başvurusu yapmış kadın muhtar adaylarımızla birlikte bir organizasyon içerisindeyiz.

8-mart-2.jpg

Ulaşabildiklerimizle birlikteyiz, ulaşamadıklarımızda bize ulaşsınlar. Hep birlikte, birbirimize destek olarak Kütahya'mızı yüceltelim. Yolumuz açık olsun" diye konuştu

Yemeğin sona ermesinin ardından kadın muhtar adayları birbirlerine başarılar dileyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Hatıra resmi çektiren kadın adaylar birbirlerine başarılar dileyerek dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.