Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı bombayı patlattı! O isim tesettürden çıkacak!

Show TV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Kızılcık Şerbeti’nde sular bir türlü durulmuyor. Diziyi izleyenler bir sonraki hafta neler olacağını heyecanla bekliyor. Dizinin önemli karakterlerinden olan Feyza Civelek diziyle ilgili spoiler verdi.
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı bombayı patlattı! O isim tesettürden çıkacak!

Yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü oyuncu Feyza Civelek dizinin senaryosu hakkında bilgi verdi. Senaryoya ilişkin yaptığı açıklama ile gündem olan Civelek o ismin senaryo gereği açılacağını söyledi.

Son dönemlerin en sık konuşulan projelerin arasında olan Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, katıldığı bir televizyon programında diziye ilişkin açıklamalarda bulundu. Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristliğini yapan Melis Civelek’in kızı olan Feyza Civelek Feyza Altun’un Bize Kaldı programına katıldı. Burada dizi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Civelek, o ismin türbandan çıkacağını söyledi.

TESSETTÜRLÜ O İSİM AÇILACAK

Civelek, katıldığı programda senaryoya ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Ünlü isim dizide tesettürlü olan Nilay’ın kısa bir süre sonra açılacağını söyledi. Bu açıklama kısa süre içerisinde gündem oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve yayın hayatının ilk günlerinde büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti her Cuma yeni bölümü ile yayınlanıyor. Saat 20.00’de izleyicilerle buluşan Kızılcık Şerbeti dizinin başrolünde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya gibi pek çok önemli isim bulunuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ile de dikkat çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun açıklamasına göre Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış. Dizi, görüşü farklı olan iki ailenin birbirleri ile olan ilişkilerin yanı sıra aile bağlarını, hoşgörüyü ve farklılıklarını ele alıyor.