Kalıcı Makyaj Nasıl Temizlenir?

Kalıcı makyaj temizliği, bir kaç seans süren bir işlemdir. Günümüzde çok fazla popüler olan kalıcı makyaj, kadınlar tarafından çok tercih edilen bir işlemdir. Bunun için pek çok güzellik merkezleri bulunmaktadır.
Kalıcı Makyaj Nasıl Temizlenir?

Geçen yıldan bu yıla kadar sayısız güzellik merkezleri açılmıştır. Kalıcı makyaj temizliği, ilk önce kalıcı makyajın olduğu bölgeye bazı ilaçların enjekte edilmesi ile başlar. Bu enjekte edilen ilaçlar yüze yapılan işlemin acısını hafifletmek içindir. Aynı zamanda bu ilaçlar deri altındaki makyajın yüzeye çıkmasını da sağlamaktadır. İşlem yapılan bölge hemen iyileşmez ve makyaj ilk etapta hemen silinmez.

İşlem görülen bölge bir hafta boyunca kabuk atar. Bu kabuk atma işlemin iyi bir sonuç olacağına işaret eder. Kabuklanma sonucunda makyaj silinmiş olur. Yaptırdığınız kalıcı makyajın süresi cildinize göre 2,3 ve 4 yıl durabilmektedir. Kalıcı makyaj özellikle kaş bölgesinde oldukça çok tercih edilmektedir.

Lazerle Kalıcı Makyaj Temizleme Nasıl Olur?

Kalıcı makyaj bir nevi dövme yöntemidir. Vücuda kalıcı bir şekilde yapılan ve silmesi kolay olmayan bir şekildir. Nasıl bir dövmeyi silerken zor bir şekilde lazer ile temizliyorsak, kalıcı makyajı da lazer ile silebiliriz. Hatta en güvenilir ve net işlemlerden biri lazerle silmektir. Lazer ile kalıcı makyaj silme işlemi hemen olmamaktadır, en az birkaç seans devam etmektedir. Kalıcı makyaj temizliği, bir kaç seansta tamamen eski ten rengine dönebileceğiniz bir işlemdir.

Solüsyon İle Kalıcı Makyaj Temizleme Nasıl Olur?

Kalıcı makyaj için kullanılan bu solüsyon deri altındaki makyajın yani boyanın yumuşatılarak pigmentlerin deri yüzeyine çıkmasına sağlayan makyaj silme yöntemidir. Bu işlem gerçekleştikten sonra deri yüzeyinde kabarmalar ve döküntüler meydana gelebilir. Bu döküntü ve kabarmalar 2 3 gün içerisinde onarıcı krem ile geçip eski haline dönecektir.

Kalıcı Makyaj Silme İşlemi Güvenli Midir?

Kalıcı makyaj sildirme işlemi, günümüz kadınlarının her saat ve her zaman makyajlı olmak istedikleri için yaptırdığı bir işlemdir. Bir çok kadın özellikle kaş ve göz bölgelerinin daha belirgin olması için yaptırmaktadır. Kalıcı makyaj temizliği, cilde ve dokulara zarar vermeden yapılır ve oldukça güvenli bir yöntemdir. Günümüzde bir çok insan kolay bir şekilde kalıcı makyaj yaptırıp, sildirme işlemi yaptırmaktadır.