Kadınlar her gün mutlaka kullanmalı! Yaşlanmak istemiyorsanız yapmalısınız

Kadınlarda erken yaşlılık belirtilerinin en önemli neden ortaya çıkarken uzmanlar yaşlılık karşıtı ürünler hakkında yeni açıklamada bulundu.
Kadınlar her gün mutlaka kullanmalı! Yaşlanmak istemiyorsanız yapmalısınız

Kadınlar her gün mutlaka kullanmalı! Yaşlanmak istemiyorsanız yapmalısınız - Havaların ısınması ile beraber uzmanlar özellikle de kadınlara yönelik olarak yeni uyarılarda bulundu. 

Pek çok kişi pahalı kozmetik ürünlerine yüksek fiyatlar ödese de aslında en çok dikkat edilmesi gereken konunun güneş kremi kullanımı olduğu ortaya çıktı. Güneş kremi kullanmayan kişilerin düzenli olarak güneş kremi kullanan kişilere göre daha hızlı yaşlandıkları ortaya çıktı. 

GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİ?

Ne yazık ki çevresel faktörler nedeni ile güneşin zararlı ışınları her geçen sene dünyaya daha fazla etki ederken bu da güneş kremi kullanmanın önemini arttırıyor. Güneşin zararlı etkileri nedeni ile güneş kremi kullanmanın önemi artarken kadınlarda krem kullanmayan kişilerin daha erken yaşlandıkları ortaya çıktı. 

Bu nedenle güneşe çıkmadan hemen önce kadınların mutlaka düzenli olarak güneş kremi sürmeleri gerektiği, bu kremi kullanmayan kişilerin daha erken yaşlandıkları belirtiliyor. Erken yaşlılık belirtilerinin yanı sıra cilt lekelerinde de güneş kreminin etkisi olduğu ifade edildi.