Japon kadınların porselen cildinin sırrı bu maskedeymiş! Evde pirinç varsa yapın güzelliğiniz efsane olsun

Dünyanın en güzel cildine sahip olan kadınları arasında gösterilen Japon kadınların güzellik sırları ortaya çıktı. Evinde pirinci olan hemen yapsın...
Japon kadınların porselen cildinin sırrı bu maskedeymiş! Evde pirinç varsa yapın güzelliğiniz efsane olsun

Japon kadınların dillere destan olan güzel ciltlerinin sırrı sonunda çözüldü. Tertemiz ciltleri ile tüm kadınların ilgisini çeken Japon kadınların bu güzelliğinin sırrının aslında pirinçten geldiği ortaya çıktı.

Çin'de ve Japonya'da çok fazla tüketilen pirincin aslında güzellik sektörünün de sıklıkla kullandığı bir malzeme olduğu belirtildi. Pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyen kişilerin kullanması gereken maske ortaya çıktı. Pirinç suyu mucizesi ile tanışın!

PIRIL PIRIL BİR CİLDİN SIRRI PİRİNÇ SUYU!

1 Su bardağı suyun içerisine 1 avuç pirinç atın ve mucizeye tanıklık edin. Pirinci suyun içerisinde en az 20 dakika bekletin. Pirincin özütünün suya karıştığını yani renginin değiştiğini gördükten sonra suyu süzün ve temiz bir kavanoz içerisine alın. Ardından cildinizi bu suyla tonik olarak kullanarak temiz bir pamuk yardımıyla silin.

İmkanınız varsa pirinç unu maskesi de kullanabilirsiniz. Bunun için ise 3 yemek kaşığı pirinç unu içerisine 1 çay kaşığı bal ekleyin ve ardından süt ile krem kıvamına getirin. Hazırladığınız tonikle cildinizi güzelce temizledikten sonra bu maskeyi uygulayın. Yaklaşık 20 dakika bekletip ardından ılık bir suyla yüzünüzü güzelce yıkayın. Haftada 2 kere bu maskeyi yapabilir, tonikle yüzünüzü her gün yıkayabilirsiniz.

Ancak cildinizde hassasiyet oluşması riskine karşı yapmadan önce cildinizin ufak bir bölgesinde deneyerek kontrol edebilir, ardından kullanmaya karar verebilirsiniz. Pirinç maskesi ve pirinç suyu toniği ile cildinizin ışıl ışıl parladığını görerek şaşıracaksınız!