İzleyenler çok üzülecek! Salı günlerinin sevilen dizisi bu hafta acil final yapıyor

Haziran ayının resmen gelmesi ile birlikte pek çok dizi final ve sezon finali yapmaya başlıyor. Aktarılan son habere göre Salı akşamlarının çok sevilen o dizisinden şoke eden final haberi geldi. Apar topar ekranlardan kaldırılacak!
İzleyenler çok üzülecek! Salı günlerinin sevilen dizisi bu hafta acil final yapıyor

İzleyicilerin Salı günleri ekranlara kilitlenmesine neden olan ATV’nin dizi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden final haberi geldi. Diziye ilişkin aktarılan son habere göre dizi düşen reytingler sebebi ile final kararı aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin finali sonrasında ilk defa ekran karşısına çıkan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi final yapıyor.

FİNAL HABERİ GELDİ

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Burak Çelik ve Mustafa Üstündağ gibi önemli oyuncuların olduğu dizide yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Dizinin haziran ayının gelmesi ile birlikte final mi yoksa sezon finali mi yapacağı merak konusuydu! Resmen belli oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman final yapacak, Ben Bu Cihana Sığmazam final tarihi belli mi? İşte detaylar..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM FİNAL YAPIYOR

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi final yapıyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu dizinin final tarihi 28 Mayıs olarak açıklandı. 28 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 68. Bölümü ile final yapacak dizi hayranlarını üzdü!

REYTİNGLERDEN KAYNAKLANDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Diğer yandan yeni sezona hızlı ve heyecanlı bir şekilde başlayan dizi, son haftalarda sert bir düşüş yaşamıştı. Reytinglerde meydana gelen kan kaybı sebebi ile Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinin final kararını hemen uygulamaya soktuğu düşünülüyor.

Dizinin final bölümünde Cezayir’in ailesi ve Tura2nın istekleri arasında nasıl bir seçim yapacağı merak konusu olacak! Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü 28 Mayıs Salı günü saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak!