İnce Telli Saçlı Kadınların Saç Kesimi Nasıl Olmalı?

Kadınlarda ki saç yapısı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Kalın saçlı, ince telli, çabuk elektriklenen saç yapıları bulunuyor. İnce telli saçlarınız varsa bakımı daha zordur. Mutlaka saç telinize uygun bir kesim yapmanız gerekir.
İnce Telli Saçlı Kadınların Saç Kesimi Nasıl Olmalı?

İnce telli saçların uygulayabileceği saç kesim modelleri de epey fazladır. İnce teli saçlarınız varsa, sürekli olarak saçlarınızın az ve sönük durmasından rahatsız olursunuz. Havalı saç görüntüsünü sağlamak adına saçınızın sönük yapısını kaldıracak modeller tercih edilmelidir. Bu sayede saçlarınız hem hacimli hem de gür görünmeye başlayacaktır.

Dalgalı Lob Modeli Kesimi

Son zamanda ince tele sahip bayanların başvurduğu modellerden birisidir. Özellikle Dalgalı Lob Modeli Kesimi,Hollywood’un yeni gözdelerinden biri haline geldi. Hollywood dünyasına baktığımız zaman çoğu bayanın bu kesimi tercih ettiğini görüyorsunuz. Saçınızın daha gür görünmesini sağlayan bir modeldir. Saçlarınızın daha hacimli olmasını istiyorsanız saçın arka bölümünü daha fazla kestirmeniz gerekebilir.

Dağınık Bob Model Kesimi

Dağınık saçlar, bayanlara ayrı bir seksi imaj yaratıyor. Yaşınızdan daha büyük ya da yaşınızı gösterecel olgunluğu yansıtmanızı sağlar. Dağınık Bob Model Kesimi, diğer kesim türlerine oranla daha sık tercih ediliyor. Çünkü günlük yaşamda kullanımı son derece kolaydır. Fakat bu modeli yaparken size yakışıp yakışmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü herkese kolay kolay yakışmayacak bir modeldir. Saçınızı bu modelde kestireceksiniz elinizden saç şekillendiricilerini düşürmemeniz gerekiyor. Çünkü dağınık saçlarınız gün içerisinde daha fazla kabaracak ve sizi zor durumda bırakacaktır. Saç şekillendiricisiyle dağılan saçlarınızla mücadele edebilirsiniz.

Havalı ve Şık Pixie Saç Modeli

Pixie saç modeli, havalı ve bir o kadar da iddalı görünmenizi sağlayacak modeldir. Cesaretli bir yanınız varsa hiç düşünmeden bu modeli uygulayabilirsiniz. Saçınızın bir tarafını arka doğru yatırmanız gerekiyor. Bir tarafını serbest bırakabilirsiniz. Böylelikle farklı bir imaj yaratma şansına sahip olursunuz. Özgüveni yüksek bayanların ilk tercih ettiği saç modellerinden biri haline gelmiştir. Farklı şekillere saçınızı sokarak model verebilmeniz mümkündür.