İnce Saçları Daha Dolgun Gösterecek 4 Model!

Herkes dolgun saçlara sahip olmak istese de bu pek mümkün değil ama ince saçları daha dolgun gösterecek 4 model havanızı değiştirebilir.
İnce Saçları Daha Dolgun Gösterecek 4 Model!

İnce saçları daha dolgun gösterecek 4 model saç stilinizi değiştirmekle birlikte saçların daha hacimli olmasını sağlar. Ünlülerin de zaman zaman tercih ettiği bu modeller, daha şık ve özel saç stillerini ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Dolgun ve iyi görünen saçlarla öne çıkacak olan stilini daha havalı ve etkileyici bir hale gelebilir. Birkaç dokunuşla saçlarınızdaki zayıf ve cansız görünümden kurtulabilirsiniz. Sert olmayan havlularla saçları kurulamak, çok yıpranmamalarını sağlamak ve çok fazla saç rengi açıcı kullanmamak oldukça önemlidir. Farklı kesimlerle ince saçların daha dolgun görünmesi mümkün olabilir.

Swag Kesim

Dalgalı saçlar her zaman saçınızın daha gür görünmesine yardımcı olacaktır. Bunun için saçınıza perma ya da maşa yaptırabilirsiniz. Saçı dolgun gösteren modeller arasında yer alan swap kesim gibi modellere iri dalgalar oluşturabilirsiniz. Bu şekilde saçlarınız daha dolgun görünür. Grinin Elli Tonu oyuncusunun meşhur saç stili olan bu model oldukça modern ve hareketlidir.

Kakül Uygulaması

Kısa ya da uzun ince telli saçların en büyük kurtarıcısı kaküllerdir. Saçlarınızda kullanacağınız kakül tilleri incelen uçların kamufle olması için en iyi yardımcınız olacaktır. Saçı sağa sola ayırarak kullanılan perçemler de işinize yarayacaktır. Tam yandan ayıracağınız saç kullanımları, saçın daha dolgun görünmesine yardımcı olmaktadır.

Katlı Kesim

Katlı kesimler de ince telli saçların en büyük kurtarıcısıdır. Kısa ya da uzun olan katlı kesimler saçlarınızın dolgun görünümünü arttıracaktır. Ayrıca ince telli saçlara sahip olanların saçlarını çok uzatmaları tavsiye edilmez. Çünkü uzadıkça saç uçları incelir. Ama uzun saç istiyorsanız en azından yandan ayırmalı dalgalı kesimler kullanabilirsiniz.

Küt Kesim

Dolgun gösteren saç modelleri arasında dağınık ve düz küt kesimler vardır. Bu saç modellerini kullanarak saçların daha gür ve hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Saçlarınızı örerek dalgalı bir görünüm oluşturanız da oldukça işe yarar çözümlerden olacaktır. Bu şekilde saçınızı yıpratmadan dalgalı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.