İbni Sina yıllar önce bulmuş! Fazla bilinmeyen güzellik sırları gizli defterinde ortaya çıktı

Kozmetik sektörü her geçen gün biraz daha büyümeye devam ederken kadınların daha güzel görünmek için uyguladıkları eski formüler de ortaya çıktı.
İbni Sina yıllar önce bulmuş! Fazla bilinmeyen güzellik sırları gizli defterinde ortaya çıktı

İbni Sina yıllar önce bulmuş! Fazla bilinmeyen güzellik sırları gizli defterinde ortaya çıktı - Gelişen teknoloji ile beraber kozmetik sektörü de kendisini yenilemeye devam ederken son dönemde satılan ürünlerin fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması doğala dönüşü hızlandırdı.

Bugün kozmetik sektörünün temellerinin atıldığı ve sadece doğal yöntemler kullanılarak kadınların güzelleştirildiği döneme damga vuran İbni Sina'nın gizli sırları ortaya çıktı. İbni Sina tarafından kullanılan yöntem ile tam 10 yaş daha genç görüneceksiniz. İşte 7 maddelik o formül...

10 YAŞ DAHA GENÇ VE ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNECEKSİNİZ!

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından biri olarak gösterilen ve bugün bile o dönemde uyguladığı tedaviler ile yaşadığı çağın ne kadar önünde olduğunu gösteren İbni Sina tarafından uygulanan formüller ortaya çıktı. Güzel görünmek isteyen ve daha genç görünmek isteyen kişilere yönelik olarak polimerik erken tıbbın babası olarak kabul edilen İbni Sina tarafından açıklanan formül şu şekilde sıralandı:

guzellik-sirlari.jpg

Güzel ve genç görünmenin en önemli sırrının sağlıklı beslenme olduğunu not alan İbni Sina bunun yanı sıra düzenli uyku, oğul otu karışımı, çay ağacı yağı serumu, gül suyu tonik, doğal sabunla yıkama ve her gün en az 10 dakika düzenli kese işlemi yapılmasını önermiş.

Bu formülü uygulayan kadınların çok daha genç ve güzel görüneceği iddia edilirken deneyen kadınların yorumlarını bekliyoruz...