Güzellik salonlarına servet ödemeyin! Cilt lekeleri ve güneş lekesinin kesin çözümü bu maskede

Gelen zamlar güzellik salonlarının tarifelerini de rekor seviyeye taşırken cilt lekeleri ve güneş lekesi için çare arayanlara çözüm keten tohumu maskesi ile evde geldi.
Güzellik salonlarına servet ödemeyin! Cilt lekeleri ve güneş lekesinin kesin çözümü bu maskede

Son dönemlerde güzellik salonlarının fiyatlarına da rekor zamlar gelirken kadınların başbelası olan cilt lekeleri için doğal çözüm açıklandı. Sık sık cilt bakımı yaptırılsa bile son derece zor geçen ve büyük maliyetlere neden olan cilt lekeleri için keten tohumu mucizesi ortaya çıktı.

KETEN TOHUMU JELİ MASKESİ NASIL YAPILIR, KULLANILIR?

Cilt lekeleri için mucizenin ta kendisi olarak gösterilen keten tohumu maskesi yapımı kolay ama etkisi bir o kadar fazla olması nedeni ile tercih ediliyor. Keten tohumu maskesi yapmak için yarım su bardağı keten tohumunu küçük bir tencerenin içerisine alın. Üzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyin ve kaynamaya bırakın.

Orta ateşte keten tohumu iyice kaynayarak jelimsi bir yapı alana kadar ara ara karıştırarak pişirmeye devam edin. Bir süzgeç yardımı ile bu jeli süzün ve mümkünse kapaklı küçük bir kavanoza alın. Bu jel ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında 30 gün kadar bekleyebilir.

Peeling yaparak temizlemiş olduğunuz yüzünüze haftada 2 kere sürün ve yarım saat beklettikten sonra ılık su ile yüzünüzü duruladıktan sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici sürün. Ayrıca cilt lekelerinizin koyulaşmaması ve yeniden oluşmaması adına yaz kış ayrımı yapmaksızın mutlaka dışarı çıkarken etkili bir güneş kremi uygulayın. Bu maske ile cilt lekelerinizin boyutuna ve derinliğine bağlı olarak değişmekle beraber açılmalar ve silinmeler yaşanacaktır...