Gür Ve Doğal Kirpikler İçin Önemli Tüyolar

Gür ve doğal kirpikler için önemli tüyolar; yatmadan önce kirpiklerinize vazelin sürebilirsiniz. Bunun yanı sıra kozmetik bölümünden kirpikleriniz için bakım malzemeleri de alarak kullanmanız mümkündür.
Gür Ve Doğal Kirpikler İçin Önemli Tüyolar

Doğal Kirpikler İçin Tüyolar

Doğal kirpiikler için tüyolar: Kaşığı, bir miktar sıcak su dolu bir kabın içinde bekletin, bu  metal kaşık ısındığı zaman kolay bir şekilde kirpiklerinizin de kıvrılmasına yardımcı olmaktadır, kaşığı ise kurulayıp, kullanıma hazır duruma getirin. Kaşığı göz kapağınızın üzerine yerleştirin, üst kirpik hattı ve de kaşığın kenarını da aynı hizaya getirin. Yaklaşık  30 saniye boyunca bu kaşıkla kirpiklerinizi kıvırın, kirpiklerin çok daha belirgin biçimde kıvrılmasını istiyorsanız, bu kaşığı tekrar ısıtıp,aynı işlemleri tekrarlayın.

Gür Kirpikler İçin Tüyolar

Normalde de yaptığınız gibi kirpiklerinize öncelikle maskara uygulayın. Tercihinize bağlı olarak, rimeli bir ya da iki kat kullanabilirsiniz. Kirpiklerinizi yukarı yönlü itmek için pamuklu çubuğun plastik kısmını kullanmanız kolaylık sağlayacaktır. Gür kirpikler için tüyolar: Kirpik çizgisi boyunca bu pamuklu çubuğu yatay biçimde tutun ve de kirpiklerinizi kıvırın. Sonrasında  kürdan, tırnak törpüsü gibi benzer ince uzun aletler yardımı ile pamuklu çubuğun işlevini görüp, bu kirpiklerinizi kıvırmanıza çok yardımcı olabilir.

Gür Ve Doğal Kirpik Tüyoları

Parmaklarınızı birbirine bir süre sürtüp biraz ısıtın. Parmaklarınızı ise ısıtmak için saç kurutma makinesinden de faydalanabilirsiniz. Eğer yaz aylarındaysanız ve kalorifer peteği veya soba da bu işlemler için uygundur. Gür ve doğal kirpik tüyoları: İşaret parmağınız ile en az 30 saniye kadar kirpiklerinizi kıvırık tutun ve alt-üst kirpikte uygulayıp, sonrasında diğer göze geçin. Kirpiklerinize ise rimel sürüp, işlemi kolay bir biçimde tamamlayın.

Gür Kirpikler İçin Doğal Yöntemler

Kirpiklerinize de rimel uygulayıp, daha güzel gözlerinizin daha belirgin olmasını ve de kirpiğinizdeki kıvrıklığın da daha uzun süre kalıcı olarak kalmasını sağlayabilirsiniz.  Gür kirpikler için doğal yöntemler: Kirpiklerinize rimel uyguladıktan bir süre sonra kirpikler hala ıslakken kirpik tarağıyle beraber kirpiklerinizi tarayın fakat çok fazla taramayın , yoksa kıvrımını kaybedersiniz.