Gizli sırrı o meyveymiş! Hande Erçel 1 haftada 5 kiloyu bakın nasıl vermiş?

Sık sık oyunculuğu ile tartışma konusu olan Hande Erçel son dönemde sık sık aldığı ve verdiği kilolar nedeniyle de tartışılıyordu. Ünlü oyuncunun şok diyeti ortaya çıktı.
Gizli sırrı o meyveymiş! Hande Erçel 1 haftada 5 kiloyu bakın nasıl vermiş?

Gizli sırrı o meyveymiş! Hande Erçel 1 haftada 5 kiloyu bakın nasıl vermiş? Rol aldığı dizilerde gerçekleştirmiş olduğu oyunculuk performansıyla sık sık tartışma konusu olan Hande Erçel verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Son dönemde oldukça sık bir şekilde kilo alıp veren güzel oyuncunun son diyeti ile tam 5 kilo birden verdiği ortaya çıkmıştı. Hande Erçel yıllar önce vermiş olduğu bir röportajında da oynamak istediği rol için şok bir diyet uyguladığını ve bu sayede 5 kilo vererek hayalini kurduğu rolü kaptığını söylemişti. Güzel oyuncunu yine şok bir diyetle 5 kilo birden verdiği ortaya çıktı.

HANDE ERÇEL DİYETİ! 5 KİLOYU NASIL VERDİ?

Adı estetik güzeli ünlüler arasında yer alan ama her zaman bu iddiaları yalanlayan Hande Erçel son dönemde sık sık alıp verdiği kilolar ile gündeme geliyordu. Erçel yapmış olduğu açıklamasında zayıflama sırrını yeşil elma olarak açıkladı. Güzel oyuncu bol bol yeşil elma yediğini, açlık krizlerini üzerine tarçın serpiştirdiği yeşil elma ile atlattığını duyurdu.

Yine gün içinde düzenli olarak su tükettiğini belirten güzel oyuncu suyun içerisine de çubuk tarçın ve limon katıyormuş. Tarçının kan şekerini düzenlediği, bu sayede açlık krizlerini engellediği ve kolay acıkmanın da önüne geçtiği ifade ediliyor. Ünlü oyunca özel spor hocasıyla çalışırken düzenli egzersiz olmadan zayıflama olmayacağı belirtiliyor. Yani tek başına aç kalmakta kilo vermek için çare olmuyor.