Genital Estetik Nedir?

Genital bölgede kişiyi rahatsız eden sorunlar, cinsel hayatını olumsuz yönde etkileyen durumlar, genital estetik uygulamaları sayesinde kolayca yok edilebilmektedir.
Genital Estetik Nedir?
Yaşlanmanın, genetik faktörlerin, fazla kilo alıp vermenin etkisiyle genital bölgede değişimler meydana gelebilmektedir. Genital estetik görünüşü değiştirerek kişilerin cinsel doyumunu ve konforunu arttırılabilmektedir. Birçok kişi zaman içinde genital bölgesinden şikâyet duymaktadır. Estetik sayesinde birçok sorundan aynı anda kurtulabilirsiniz.

 

Genital Estetiğe Neden İhtiyaç Duyulur?
Doğum yapmak kadınlar açısından her ne kadar mucizevi bir olay olsa da doğumdan sonra genital kusurlar olabilmektedir. Genital bölge doğum sırasında zorlanmasından dolayı çok fazla deforme olabilmektedir. Vajina estetiği ve iç dudak estetiğinin bozulmasıyla birlikte sarkma sorunları da ortaya çıkabilmektedir. Bu durumdan kaynaklı cinsel hayatta olumsuz gelişmeler yaşanabilmektedir.

 

Genital Estetik Çeşitleri
Genital estetik çeşitleri kişilerin şikâyetlerine göre ve yaşanılan sorunlara göre ayrılmaktadır. Aynı hastaya bir veya birden daha fazla genital estetik çeşidi uygulanabilmektedir. Bu tamamen genital bölgede meydana gelen değişimle yakından ilgilidir.

 

Genital estetik çeşitleri arasında en çok uygulanan operasyon vajina daraltılması operasyonudur. Özellikle doğumlardan ve cinsel ilişkiden kaynaklanan nedenlerden dolayı vajinada fazla genişleme olabilir. Vajina daraltılması operasyonu ile standart ölçüler elde edilmesi mümkündür. dış ve iç dudak küçültme operasyonu yine en çok yapılan operasyonlar arasındadır. Bazen bu iki operasyon birlikte de yapılabilmektedir. Kadınlar dış ve iç dudak büyümesinden kaynaklı çok fazla sorun yaşayabilmektedir. Öyle ki mayo, bikini giyerken dahi kötü bir görünüm ortaya çıkabilir.

 

Pusis tepesinin genişletilmesi veya düzeltilmesi de en çok yapılan genital estetik çeşitlerindendir. Son zamanlarda kızlık zarı dikimi de çok sık yapılan operasyonlar arasındadır. Kızlık zarı dikimi genital estetik adıyla gerçekleştirilen bir operasyondur. Kızlık zarı kusursuz bir şekilde dikilebilmekte hatta bazı durumlarda yapay kızlık zarı dahi yerleştirilmektedir. Bu kızlık zarı cinsel birleşim sırasında yırtılmaktadır. Epiyozmi izleri ve doğumdan sonra atılan dikişlerin yanlış dikilmesinden kaynaklanan sorunlar yine genital estetik cerrahi tarafından düzeltilebilmektedir. Genital estetik cerrahisi tüm genital sorunları estetikle düzeltebilmektedir.