Gelinim Mutfakta puan durumu 27 Mayıs! Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta izleyenler puan durumu konusunu araştırmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta puan durumu 27 Mayıs puan durumu belli oldu. Haftanın ilk gününde gelinde yaptıkları kebap ile yüksek puanları almaya çalıştı. Peki, çeyrek altın kimin oldu?
Gelinim Mutfakta puan durumu 27 Mayıs! Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Yeni hafta içerisinde ilk günde hangi gelinin kaç puan aldığı ve çeyrek altını kimin kazandığı merak konusu oldu. 27 Mayıs Gelinim Mutfakta kazanan gelin ve puan durumu haberimizde

GELİNİM MUTFAKTA OF OF KEBABI

Gelinim Mutfakta bugün Of Of Kebabı ile izleyenleri ekranlara kilitledi. İzleyenlerin heyecanla takip etiği yarışma programında Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, çeyrek altının sahibi kim oldu? sorusunun cevabı araştırma konusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Son olarak Cuma günü yarışmaya veda edenlerden sonra bugün yerine yeni yarışmacılar dahil oldu. Kıymet ve kayınvalidesi Nurkadın yarışmadaki yerlerini aldı. Gelinim Mutfakta puan durumu son yemeklerin tadılmasıyla belli oldu.

27 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Cuma günü final öncesinde tüm günler gelinler tarafından aynı öneme sahip! Yeni gelin ilk günden -2 puan alarak haftaya geriden başladı. Gelinim Mutfakta bugün Of Of Kebabını yaparak en yüksek puanı alan gelin Damla oldu. Damla gelin çeyrek altının da sahibi oldu. Son olarak Gelinim Mutfakta 27 Mayıs puan durum sıralaması şu şekilde.

Damla: 17 Puan

Zeynep: 13 Puan

Kıymet: 13 Puan

Gamze: 4 Puan (-2 almasaydı puanı 6 olacaktı)

Gelinim Mutfakta her gün saat 13.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor.