Fişi çekilen dizi listesi yayımlandı! İşte yeni sezon onayı alan ve erken final yapacak diziler

Dizilerin sezon finali tarihleri yaklaşırken erken final yapacak ve yeni sezon devam edecek diziler peş peşe açkılandı. İşte erken final yapacak diziler...
Fişi çekilen dizi listesi yayımlandı! İşte yeni sezon onayı alan ve erken final yapacak diziler

Fişi çekilen dizi listesi yayımlandı! İşte yeni sezon onayı alan ve erken final yapacak diziler - Dizilerin ekran yolcuğunda reytingler etkili olmaya devam ederken yakaladığı yüksek izlenme oranı ile yeni sezon onayı alan ve izlenme oranı düşük olduğu için fişi çekilen diziler peş peşe açıklandı.

Yaz aylarına gelinmesi ile diziler sezon finali yapmaya hazırlanırken yapılacak olan finaller sonrasında yeni sezon onayı alan ve alamayan diziler de belirlenmiş oldu. Ekran macerası kısa süren diziler kadar yakaladığı başarılar ile dikkat çeken ve yeni sezon onayı alan diziler içinr şimdilik belli olan isimler basına sızdırıldı.

ERKEN FİNAL YAPACAK DİZİLER NİSAN 20204! HANGİ DİZİLERİN FİŞİ ÇEKİLDİ?

NOW TV ekranlarında yeni başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisi için final kararı alındı. Ünlü isimlerin başrolünde buluştuğu dizi, 7. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Yönetmen koltuğunda Merve Çolak’ın oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı, merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh,Günay Karacaoğlu, Murat Aygen,Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş) , Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

Bu dizinin yanı sıra Gaddar, Şahane Hayatım, Kirli Sepeti ve Yabani dizilerinin erken final yapacak diziler arasında yer aldığı ifade edili.

YENİ SEZON ONAYI ALAN DİZİLER HANGİLERİ?

Yeni sezon onayı alan diziler arasında ise Kızıl Goncalar ve Hudutsuz dizisi oldu.