Fırın ocak aspiratör! Bu yöntemle saatlerce ovalamadan pırıl pırıl olacak herkes yeni sanacak

Kadınların mutfakta temizlik için en çok vakit ayırdıkları alanların başında ocak gelirken hem ocak hem de fırın temizliği için en pratik yöntem ve püf noktası ortaya çıktı.
Fırın ocak aspiratör! Bu yöntemle saatlerce ovalamadan pırıl pırıl olacak herkes yeni sanacak

Fırın ocak aspiratör! Bu yöntemle saatlerce ovalamadan pırıl pırıl olacak herkes yeni sanacak - Ev temizliğinde en çok vakit kaybedilen alanların başında yer alan ocak ve fırın temizliği için aslında kimyasala gerek olmadığı ortaya çıktı.

Son dönemde oldukça yüksek fiyatlara satılan pahalı kimyasallardan bile daha etkili yöntem üstelik hepimizin evinde bulanan malzemelerle yapılıyor. İşte tertemiz ocak ve fırınlar için yapmanız gereken sihirli karışım ve doğal formül...

OCAK BAŞLARI VE FIRIN TELİ DEMİRİ İÇİN UYGULANMASI GEREKEN MUHTEŞEM YÖNTEM!

Sürekli olarak kullanılan ocaklar ve fırınlar kadınların temizlik konusunda en çok uğraştıkları yerler arasında yer alırken kadınların temizlikte işini kolaylaştıracak en pratik yöntem ortaya çıktı. Mutfağınızı temizlemek için bu yöntemi kullanırsanız hem kimyasal maddelerin sağlığınıza hem de yüksek fiyatları ile cebinize verecekleri zarardan korunacaksınız.

temizlik.jpg

Derin bir kabın içerisine kaynar su dökün. Bu suyun içerisine bir paket kuru maya ve bir bardak sirke ekleyin. Hazırladığınız suyun içerisine ocak başlarını, demir parçaları ve ızgaralarını koyarak 10 dakika kadar bekleyin. Sonra çıkarıp yıkayın. Hem tertemiz hem de yeni almışsınız gibi pas parlak olduklarını göreceksiniz. Aynı yöntemi fırın için uygulayacaksınız kuru mayayı fırının yüzeyine yaydıktan sonra sirke döküp bekletebilirsiniz. Ardından önce temiz ıslak bir bezle silip temizleyin ve en son kurulayın. Sosyal medyada bu yöntemi kullanan pek çok kişi ocağının temizlendiğini belirterek video atmış durumda....