Estetikte son trend; Venüs Gamzesi

Günümüzde estetik açıdan ve güzel gözüken gamze hem kadınların hem erkeklerin ilgi odağı olmaktadır. Bazı kadınlarda doğuştan bulunan V-spot diye adlandırdığımız 'venüs gamzesine' kavuşmak artık çok kolay.
Estetikte son trend; Venüs Gamzesi

Acısız ve ağrısız küçük bir operasyon ile bu görünüme kavuşmak artık daha kolay. Son günlerin estetik trendi olan venüs gamzesini kadınlar modellerden veya ünlülerden görerek estetik ameliyatı olarak venüs gamzesi yaptırmaktadırlar. Çoğu kadın vücudunda , yüzünde , saçında zaman zaman değişiklik yaptırmaktan çok hoşlanmaktadır. Günümüze kadar olan yeni bir çok estetik ameliyatları vardı fakat günümüzün estetik trendi venüs gamzesi olmuştur. Daha hoş bir vücut görünüme sahip olmak ve kalçalarını şekillendirmek isteyen sağlık sorunu olmayan her kadına bu operasyon uygulanabilmektedir. Son günlerde 18-30 yaş arasındaki kadınlar arasında venüs gamzesi çok fazla rağbet görmektedir.

Londra'da yaşayan ünlü cerrah Dr. Amanda Wong-Powell , venüs gamzesini elde etmeleri için çoğu uğraşlarının yerine onlara kolaylık sağlayacak pahalı bir operasyon gerçekleştirdi. Dr. Amanda 'V-spot diye adlandırdığımız venüs gamzesi çoğunlukla sırt bölgesinde bulunan kavisli bir gamzedir aynı zamanda çok sportif ve estetik bir görünüm sağladığından dolayı herkesin çok fazla dikkatini çekmektedir. Aynı zamanda kalça estetiği olan kişilerin bel görünümlerinin de iyi olması gerekmektedir bir diğeri olmadan sadece tek bir tanesi iyi bir görünüme yol açmaz.' diyor.

V-spot diye adlandırdığımız venüs gamzesi operasyonunun maliyeti günümüzde oldukça pahalıdır. 6.100$ yani yaklaşık 37.000₺ olan bu operasyon liposuction uygulanarak sırt ve bel bölgesinde iki çukur ve gamze oluşması için ses enerjisi kullanılmaktadır. Bu operasyonunun sahibi Dr. Amanda işlemin hiçbir şekilde acı vermediğini ve birçok ünlü modelin bu işlemi yaptırdığını öne sürmektedir. Çoğu kadın güzel bir fiziğe sahip olmak için çok fazla uğraşmaktadır. Güzel fiziğin yanında son günlerde venüs gamzesi de gündeme gelmiştir. V-spot olarak adlandırdığımız venüs gamzesi bilindiği üzere şu anda sadece Londra'da yapılmaktadır. Venüs gamzesi ameliyatı lokal anestezi ile yapılmaktadır. Yaklaşık 15-20 dakika süren bu operasyon sonrasında hastalar işine ve normal yaşantısına devam edebilmektedir.