Esmer Tenlilere Hangi Saç Renkleri Yakışır

Kadınların en fazla ilgilendiği saçları ile alakalı olarak esmer tenlilere hangi saç renkleri yakışır sorusu en fazla cevap arayan soruların başında gelmektedir.
Esmer Tenlilere Hangi Saç Renkleri Yakışır

Esmer tenlilere hangi saç renkleri yakışır sorusu pek çok esmer kadınların yanıt aradığı sorulardan olmaktadır. Yapılan araştırmalar ve güzellik uzmanların görüşlerine göre birçok farklı renk seçenekleri sunulmaktadır. Ancak bu renk seçeneklerinin esmer tenin yanı sıra yüz hatları ya da saç uzunluklarına göre değerlendirilmesi çok daha uygun olacaktır. Esmer tenli kadınlara yakışacak saç renkleri şunlardır;

1 – Soğuk Kahve

Saçlar hem kadınların hem de erkeklerin en fazla değer verdiği unsurlar olmasının yanı sıra karakteri ortaya çıkarmaktadır. Soğuk kahve pembe cilt alt tonlu esmer tenlere son derece uyum sağlayan bir renk seçeneği olmaktadır. Mocha, koyu kestane ve buzlu çikolata tonları ile anılan soğuk kahve rengi esmer ciltlerin ışıltısını daha ön plana çıkarmak bakımından ok daha etkili olmaktadır. Saçlarda soğu, canlı ve daha çarpıcı ışıltılar isteyenler için soğuk kahve rengini tercih etmelerinde fayda bulunmaktadır.

2 – Bal Köpüğü

Doğru tonun seçilmesi durumunda esmer tenlerde bal köpüğü rengi ten rengi ve saçlar arasında olan uyumlu bir kontrast yakalamak mümkün olmaktadır. Bal köpüğü tonları sarı alt tonlu ciltler için son derece ideal bir seçimdir. Saçları güneşten açılmış doğal tonları görmeyi sevenler ve koyu ten rengine kumral tonları yakıştıranlar bal köpüğü en doğru tercih olacaktır.

3 – Altın Kahve

Altın kahve, altın çikolata olarak da bilinen altın kahve tonları kumral renklerden vazgeçmeyenler için son derece doğru bir seçim olacaktır. Altın yansımalar ile buluşan orta koyulukta kahve tonları cildin daha aydınlık ve dinamik görünmesini sağlamaktadır. Özellikle saçları mat ve cansız görünenler için bu rengi gönül rahatlığı ile seçebilirler.

4 – Siyah

Esmer tenlerde siyah saçlar her zaman asil, şık, çarpıcı olmak isteyenlerin vazgeçilmez saç rengi olmaktadır. Canlı görünen saçlara kavuşmak için saçların siyah klasik ve etkileyici tonları ile buluşturmak her zaman en doğru karar olacaktır.