Eski sevgilisini asla unutamayan en takıntılı 4 burç açıklandı

En takıntılı 4 burç Astrologlar tarafından açıklandı. Bu burçlar eski sevgililerini bir türlü unutup kendi hayatlarına dönemezler.
Eski sevgilisini asla unutamayan en takıntılı 4 burç açıklandı

Eski sevgilisini asla unutamayan en takıntılı 4 burç açıklandı: Hayat boyunca bir kişiye takılı kalan o burçlar Astrologlar tarafından açılandı. Bir kişiye bağlı kalmak, ilişki bitse dahi hala onu sevdiğini iddia eden ve acıdan beslenen bu burçlar aslında kendi hayatlarına büyük zarar veriyorlar. Eski sevgilisine takınlı ve saplantılı bir şeklide seven ve onunla tekrar iletişime geçmek için hayatından vazgeçen bu burçlar hayatlarına asla devam edemiyorlar. 

İşte en takınlıtı 4 burç Astrologlar tarafından açıklandı. Peki bu burçlar hangileri? Gelin beraber bakalım..

EN TAKINTILI 4 BURÇ

KOÇ

Koç burçları en takıntılı burçlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Eski sevgilisinden bir türlü kopanayan yaşadıklarını hatırlayıp kendisine işkence eden Koç burçları geçmişe çok takılı kalırlar. Eski sevgileleri ile yaşadıkları güzel anları bir türlü unutamaz ve ona bağlı kalmaya devam ederler. Aslında bu şekilde kendi hayatlarına devam edemediklerinin farkına varmakta çok güçlük çekerler. Yaşanılan anıların hep onlarla kalacağını düşünerek hayatı kendilerine zindan ederler. 

İKİZLER

İkizler burcu yine eski sevgilelerine takınlı burçlar arasında yer almaktadır. Bir ilişkiden çıktıkları anda kendi hayatlarını yaşamakta çok zorluk çekerler. Uzun bir yas tutarlar. Bu sürenin uzun olması hayatından uzun yılların geçmesine bile sebep olabilir.

ASLAN

Aslan burçları eski sevgilelerini unutmak çok zorluk çeken burçlardan biridir. Yaşanmışlıkları kolay kolay unutamazlar ve acı çekmeye devam ederler. Uzun yıllar geçse bile hayatlarını hala düzene sokmayı beceremezler. Sosyal medya üzerinden eski sevgilisinin her yaptığını takip etmek ister, eski sevgilisini tanıyan herkese onu sorar, sohbet ederken hep eski sevgililerinden bahsederler.  

BOĞA 

Boğalar sevgili olma konusunda çok uzun düşünürler. Sevgili seçmek, eş seçmek onlar için çok uzun zaman gerektirir. Emin olduklarında ise hayatlarına alırlar. Bu sebeple daha sonra ayrılık yaşadıklarında unutmakta çok zorlanırlar. 

İlgili Haberler