Erkekler Hangi Özellikte Kadınlardan Hoşlanır?

Erkeklerin hoşlandığı kadınlar öz güvenli, haklarını savunmasını bilen, hayır demekten korkmayan, kültürlü ve güzeldir.
Erkekler Hangi Özellikte Kadınlardan Hoşlanır?

Erkekler kadında bazı özellikleri ararlar. Yalnızca bu özellikleri karşılayan kadınlar ile ilişki yaşamayı tercih ederler. Sanılanın aksine kadının güzel olması erkeklerin uzun dönemli ve ciddi bir ilişki yaşaması için yeterli değildir. Güzel olması gereklidir ancak yeterli değildir. Erkekler görünüşten fazlasına bakarlar. Çünkü güzellik geçicidir.10 sene sonra aynı güzellikten eser kalmayabilir ancak daha önemli değerler her zaman varlığını sürdürecektir. Peki nedir bu değerler? Sadakat, dürüstlük, güvenilir olmak, vefalı olmak en önemli değerlerdir. Bu değerlerine sahip çıkan kadınlar, erkekleri etkilemeyi başarırlar. Erkekler bu değerlere sahip olan kadınlar ile uzun soluklu, ciddi ve güzel bir ilişkiye sahip olmayı hayal ederler.

Erkeklerin Kadından Hoşlandığını Nasıl Anlaşılır?

Erkeklerin kadından hoşlandığını anlamak zor değildir çünkü erkekler kendilerini ele verir. Bir kere erkek kadından hoşlanmışsa bunu ister istemez vücut dili ile ortaya koyacaktır. Kadından hoşlanan erkek, vücudunu otomatik olarak ona doğru dönecektir. Erkek hoşlandığı kadının gözlerinin içine bakar. Onun ne söyleyeceğini merakla bekler. Etrafa sıkkın sıkkın bakmaz. O an orada olduğu kadına her şekilde hissettirir. Kadına sürekli yeni sorular sorar ve yeni konular açar. Erkek ve kadın o an aynı masada olmasa bile erkeğin kadından hoşlandığını anlamak mümkündür. Kadından hoşlanan erkek, onu arar, sorar merak eder, mesaj atar ve varlığını sürekli hissettirir.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Tarz Nedir?

Erkeklerin hoşlandığı kadın tarzı doğal, içten, sevecen ve feminen tarzdır. Erkekler çok makyaj yapan, çok dikkat çeken, bağırarak konuşan, görgü kurallarına uymayan kadınlar dan hoşlanmazlar. Aksine bu kadınlardan uzak durmaya çalışırlar. Erkekler kadınların kadınsı davranışlarını, duruşlarını ve zarifliğini beğenirler. Kadınların erkek gibi olması erkeklere itici gelir. Kadın gibi giyinmek, kokmak ve güzel bir duruşa sahip olmak bütün erkeklerin aklını çelebilir. Erkekler çok dekolte giyinen kadınları hafif bulabilirler. Dekolte yerine göre verilirse güzel olabilir. Ancak ucuz bir tarza sahip olmak itici olacaktır.