En rahat en iyi kadın pedi hangisi

Regl olan kadınların en iyi ped markası için araştırma yapmaları yaygın görülen bir durumdur. Fikir edinerek kullanımdan alınan memnuniyeti artırmak isteyebilirsiniz.
En rahat en iyi kadın pedi hangisi
En İyi Kadın Pedi Seçimleri
Kadınların adet dönemlerinde kanamaları olur ve rahimden gelen kanama miktarına göre bir ped seçimi yapmak en önemlisidir. Yoğunluk çoksa, uzun gece pedlerinden almak daha mantıklı olacaktır. Çok kanama olmayanlar orta boy pedlerden alabilir.

 

Kadın pedi seçerken tek kriter uzunluk kısalık değildir. Aynı zamanda kısa sürede koku yapmaması sizin için önemliyse emiciliği çok yüksek ürünleri seçmelisiniz. Kendiliğinden güzel kokulu ve koku yapmayan markalardan tercih edebilirsiniz. Fakat bu tür ürünlerde cildinizin alerji riski de olabilir. Kokusuz pamuklu seçimlere yönelebilirsiniz. Koteks, Orkid, Natracare ve Molped markaları bu açıdan kadın pedleri için iyi bir seçim olabilir. Bu markaların ürünleri sızdırmazlık ve yüksek emicilik özelliği barındırmaktadır.

 

İç çamaşırı tam saran kanatları olması birçok kadının önem verdiği diğer bir detaydır. Yine bahsedilen markalarda bu seçenekleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Elbette bu markalarla sınırlı kalmak zorunda da değilsiniz. Nasıl çamaşır kullandığınıza göre de seçimler değişebilir. Bazı markalar dar yapıda iç çamaşırı kullananlar için özel kadın pedleri de üretmektedir. Bazı markalar ekstra beklentilerinize yanıt verebilir.

 

İlk Kez Regl Olanlar Hangi Pedi Kullanmalı?
Birçok kişi ilk defa adet görenler hangi pedi kullanmalı sorusunu soruyor olabilir. Bunun için başlangıçta az kanama olacağından orta büyüklükte pamuklu seçimler yapabilirsiniz. Hijyeni ve doğallığı ön planda tutacağınız pedlerden almalısınız. Ped kullanımında başlangıçta önceden bunu kullanan birileri destek verebilir. Değişim yapılacağı zaman ve iç çamaşırına nasıl yapıştırılacağı gibi ayrıntılar gösterilebilir. Bu konuda bir destek yoksa bile internet üzerinden arama motoruna ilk ped kullanımı diyerek yazılabilir. Okullarda da öğretmenlerden yardım alınabilir. 6-7-8. Sınıflarda genellikle bu konularda bilgiler verilmektedir.

 

Ped Seçerken Pahalı Almak Zorunda Mıyız?
Piyasadaki kadın pedlerinden bazıları malzeme özelliği, ekstra emicilik ve tasarım özellikleri gibi nedenlerle daha pahalıdır. Yabancı kökenli ped markaları yanında yerli üretim ped markalarından da memnun kalacağınız seçimler yapabilirsiniz.