Denizli Merkezefendi'de girişimci kadınlar el emeği festivali düzenliyor!

Kadınların el emeklerini kazanca çevirmelerini sağlamak adına desteklerini sürdüren Denizli Merkezefendi Belediyesi yeni festival düzenledi.
Denizli Merkezefendi'de girişimci kadınlar el emeği festivali düzenliyor!

Merkez Efendi Belediyesi tarafından her sene düzenlenerek artık geleneksel hale getirilen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali bu sene bir kere daha kapılarını açmaya hazırlanıyor. 3 gün sonra açılacak olan festival 22 Aralık Cuma günü itibari ile açılacak.

Saat 12:00 itibari ile kapılarını açacak olan festivalde bu sene 250'den fazla standa Merkezefendili kadınlar el emeği ürünlerini satışa sunacaklar. Festivalde kadınlar el emeği ürünlerini satarak ek gelir kazanma fırsatı elde edecekler.

MERKEZEFENDİ GİRİŞİMCİ KADINLAR VE EL EMEĞİ FESTİVALİ 2023 NE ZAMAN?

Merkezefendi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ önümüzdeki hafta başlıyor. Başkan Doğan, “Üç gün boyunca dolu dolu geçecek olan festivalimizde buluşalım” dedi. İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Daha önce dört kez gerçekleştirilen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nin beşincisi 22 Aralık Cuma günü saat 12.00’de başlıyor.

denizli-2.jpg

250’nin üzerinde standın yer aldığı festival 23 Aralık Cumartesi ve 24 Aralık Pazar günü de devam edecek. Festival, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Beşinci kez düzenlenen festivalde, satış stantları, atölyeler, konserler, tiyatro gösterileri, söyleşiler ve sürpriz etkinlikler olacak.

denizli-3.jpg

Festivalde kadınlar el emeği ürünlerini satışa sunarken aynı zamanda festivale kadılan kişiler ve çocuklar içinde pek çok etkinlik yapılacak. Sihirbaz gösterileri, canlı karikatür performansı, çocuk tiyatrosu ve darbuka gösterisi gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek.