Denizli Merkezefendi'de 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali başlıyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi bu sene 6. kez düzenleyerek geleneksel hale getirdiği Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali için tarihi açıkladı.
Denizli Merkezefendi'de 6. Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali başlıyor

Kadınlara her daim destek olmaya devam eden Denizli Merkezefendi Belediyesi beklenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali tarihini duyurdu. Bu sene 6. kez kadınlar için kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuarda 3 gün boyunca ziyaretçilere 250'nin üzerinde stand ile bol seçenek sunulacak.

9 Şubat Cuma günü kapılarını açacak olan festival 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak ve 11 Şubat 2024 Pazar günü sona erecek. Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında konserlere de yer verilecek. Satış stantları ile kadınlara ek gelir imkanı sunulurken çocuklar için de özel etkinlikler yapılacak.

MERKEZEFENDİ GİRİŞİMCİ KADINLAR VE EL EMEĞİ FESTİVALİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE?

Merkezefendi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ 9 Şubat Cuma günü başlıyor. Başkan Doğan, “Üç gün boyunca dolu dolu geçecek olan festivalimizde buluşalım” dedi. Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınlara destek olmayı sürdürüyor.

kadin-1.jpg

Daha önce beş kez gerçekleştirilen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nin altıncısı 9 Şubat Cuma günü saat 12.00’de başlıyor. 250’nin üzerinde standın yer aldığı festival 10 Şubat Cumartesi ve 11 Şubat Pazar günleri de devam edecek. Festival, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Altıncı kez düzenlenen festivalde, satış stantları, etkinlikler, atölyeler, konserler, çocuk etkinlikleri ve sürpriz etkinlikler festival boyunca devam edecek.

kadin-3.jpg

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ FESTİVALİ ETKİNLİK PROGRAMI!

Her zaman renkli görüntülerin ortaya çıktığı festivalin ilk gününde; bez çantaya taş baskı boya etkinliği, canlı karikatür performansı, seramik boyama, ebru etkinliği ve kukla gösterisi olacak. 10 Şubat Cumartesi günü Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, çocuklar için kum boyama etkinliği, canlı karikatür performansı, magnet boyama etkinliği, çocuklar için sevgi bilekliği yapımı, bez çantaya taş baskı boya etkinliği, çocuklar için çerçeve boyama etkinliği, çocuklar için kukla gösterisi ve Tolgay’ın sahne aldığı kadınlar matinesi olacak.

kadin-4.jpg

Festivalin son gününde ise; önlük taş baskı etkinliği, bez çantaya taş baskı etkinliği, canlı karikatür performansı, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, ebru etkinliği gerçekleştirilecek. Çocuklar için ise; sevgi bilekliği yapımı, kum boyama etkinliği ve kukla gösterisi gerçekleştirilecek. Etkinliklerin ardından saat 20.00’de Merkezefendi Belediye Orkestrası 90’lar Pop Konseri kostümlü konseptli performans sergileyecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise tüm vatandaşları destek amacıyla festivale davet ederken her zaman kadınlara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.