Daha zayıf gözükmek isteyenler giyinirken bunu yapsın!

Zayıf gözükmek, son dönemlerin en büyük trendleri haline geldi. Giyinirken yapacağınız 1-2 numara sizi olduğunuzdan da zayıf gösterecek. İşte daha zayıf gözükmek isteyenler giyinirken yapması gerekenler!
Daha zayıf gözükmek isteyenler giyinirken bunu yapsın!

Ne yaparsanız yapın bir türlü fazla olan 2-3 kiloyu veremiyor musunuz? Endişe etmeyin! Zayıflamıyorsanız, kıyafetlerinizle fazla kilolarınızı saklayabilirsiniz. Bunun için size bilinmeyen 1-2 püf noktayı söyleyeceğiz!

KIYAFETİNİZİ SOKUN!

İlk olarak yapmanız gereken tek şey üstünüze giydiğiniz kıyafeti alt kıyafetinizin içine sokmak. Bluz, kazak ya da t-shirt fark etmeksizin kıyafetinizin fazlalık kısmını pantolon ya da eşofmanınızın içerisine sokun. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta alt kıyafetinizin yüksek belli olması!

KURTARICI RENGE ÖNEM VERİN

Giyimde kurtarıcı olan ve kiloyu saklayan renk olarak bilinen siyahın cazibesinden faydalanın. Siyah ince gösterir, doğru ancak her gün siyah giymek can sıkıcı olacaktır. Açık renkler de tercih edebilirsiniz. Ancak açık renklerin de bir ton koyusunu kullanarak giyiminizde hileler yapabilirsiniz. Örneği beyaz yerine krem, kırmızı yerine bordo tercih edebilirsiniz. Ya da mavi yerine saks rengini tercih ederek daha ineç bir görünüm elde edebilirsiniz.

TAKILARI ATLAMAYIN

Takılar da giyimin bir parçası olarak kabul ediliyor. Ancak giyinirken ince görünmek için uzun küpeleri tercih edebilirsiniz. Bu şekilde boynunuz ince gözükecek ve köprücük kemiğiniz belirginleşecektir. Ancak çok uzun bir kolye de dikkatleri köprücük kemiğinden saklanmak isteyen göbek bölgesine yönlendirebilir.

AYAKKABILAR NASIL OLMALI?

Ayakkabı seçimi de giyimin içerisindeki önemli bir noktadır. Doğru kıyafeti ve takıyı seçtiniz. Ayakkabı işini ne yapacaksınız? Yanlış bir ayakkabı seçimi kombinizi bozabileceği gibi sizi olduğunuzdan yaşlı ve kilolu gösterebilir. Derin kesimli ayakkabıları tercih ederek bacak boyunuzu uzun gösterebilirsiniz.