Çok özlediğiniz yazlık elbiselere girmek bu kadar kolay! Canan Karatay mum gibi eriten tarifi verdi

Havalar giderek ısınmaya devam ederken yazlık kıyafetlerine geri dönüş yapmak isteyenlere Canan Karatay mum gibi eriten tarifi verdi. Kilolara veda etmeye hazırlanın.
Çok özlediğiniz yazlık elbiselere girmek bu kadar kolay! Canan Karatay mum gibi eriten tarifi verdi

Çok özlediğiniz yazlık elbiselere girmek bu kadar kolay! Canan Karatay mum gibi eriten tarifi verdi - Karatay diyeti ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Canan Karatay kilo vermek isteyen kişilerin yakın radarına girmişti. Zayıflamak isteyen kişiler sık sık verilen tüyolardan yararlanmak için araştırmalara devam ederken yaklaşan yaz öncesi hızlı kilo vermek isteyenlere yeni tarif geldi!

CANAN KARATAY DUKAN BİRASI TARİFİ NEDİR, NASIL YAPILIR?

Canan Karatay vermiş olduğu diyet tarifleri ile milyonlarca takipçi kazanırken hızlı kilo vermek isteyenlerin gözde tarifi ise dukan birası olmuştu. İçerisinde bulunan limon suyu ve soda nedeni ile kazandığı tat nedeniyle bira olarak anılan tarif detoks suyu olarak ta anılıyor.

dukan-birasi.jpg

Dukan birası hazırlamak için gerekli malzemeler şu şekilde sıralanıyor:

1 şişe soda

1 paket yeşil çay

Yarım limon suyu

3 su bardağı sıcak su.

İlk olarak sıcak suyun içerisine yeşil çayı koyun ve 2-3 dakika demlenmesi için bekleyin. Yeşil çay demlenmeye başlayınca içerisine maden suyu ve limon suyunu da ekleyin. Yeşil çay poşetini çıkarın ve bu çayı gün içerisinde tüketin. Her gün günlük olarak hazırlayın. 15 gün boyunca düzenli içilir ve ardından bir hafta boyunca ara verilir.

NOT: Haberimiz sağlık tavsiyesi değildir, Canan Karatay tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, sağlıklı kilo vermek için diyetisyen takibi önerilmektedir.