Çekici ve Büyük Gözlere Ne Dersiniz?

Yüz de doğrudan etkiye sahip olan gözler, büyük ve çekici olduğunda daha hoş bir görünüm ortaya çıkıyor.
Çekici ve Büyük Gözlere Ne Dersiniz?

Etkileyici bir bakışa sahip olmak için çekici ve büyük gözlere ne dersiniz? Her kadın istediği göz yapısına sahip olmayabiliyor. Ancak küçük göz yapılı kadınlar daha çok büyük ve iri göz yapısına hayran oluyor. Artık sizler de büyük gözlere sahip olabileceksiniz. Makyaj malzemeleri ile gözlerinizi büyütebilirsiniz. Bu hile ile gözlerinizden istenilen büyüklüğü elde edebilirsiniz. Öncelikle bir beyaz göz kalemine ihtiyacınız olacak. Beyaz göz kalemi ile gözlerinizin daha iri görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Gözün iç kısımlarına beyaz göz kalemini uygulamalısınız. Gözün dışına ise siyah göz kalemi ile çerçeve yapabilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız göz büyütme makyajı ile daha çekici olacaksınız. Ayrıca erkekler iri ve büyük gözlü kadınlardan hoşlanır. Sevgilinizi ya da eşinizi özel günlerinizde büyüleyebilirsiniz.

Büyük ve çekici gözler için farklı tonlarda göz farkları kullanabilirsiniz. Göz farını kaşlara kadar uygulayarak iri göz görünümü verilebilmektedir. İki farklı tonda fondöten kullanımı ile gözlerin daha büyük görünmesi sağlanabilir. Bu püf noktalara dikkat edildiğinde istenilen büyüklükte gözlere sahip olabileceksiniz. Kusursuz ve etkileyici göz yapısı makyaj ile şekillenebilir. Aynı zamanda gözlerinizin daha çekici olmasını istiyorsanız göz yapınıza uygun takma kirpikler kullanabilirsiniz. Kirpikler ne kadar kıvrık ve kalkık olursa gözleriniz o kadar büyük görünecektir.

Büyük Göz Yapısına Nasıl Sahip Olurum?

Büyük göz yapısına sahip olmak isteyen kadınlar makyaj hileleri kolayca istediği görünümü elde edebilir. Kullanmanız gereken makyaj malzemelerinden başlıca;

  • Fondöten,
  • Takma kirpik,
  • Beyaz göz kalemi,
  • Rimel,
  • Farklı tonlarda farlar,

Makyaj yapmak bir sanat işidir. Sade ve hafif bir makyaj yaparak sadece gözlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Bu şekilde büyük gözlere sahip olabileceksiniz. Gözlerin iç kısımlarına beyaz göz kalemi, dışına ise siyah göz kalemi uygulayın. Daha sonra göz kapağınızın üzerine koyu ya da açık tonlarda farlar uygulayın. Ancak unutmayın ki takma kirpiklerin gözleri büyütücü bir etkisi vardır. Bu püf noktalara dikkat ederdeniz iri ve çekici gözlere sahip olacaksınız.

Günümüzde hemen hemen her kadının beğendiği iri göz yapısını makyaj malzemeleri ile yapabilirsiniz. Aynı zamanda gözlerinizi büyük ve çekici göstermek istiyorsanız sizlere tavsiyemiz açık tonlarda farlar kullanmanızdır. Bu önerileri uygulayarak en çekici gözlere sizler sahip olacaksınız.