Bütün kadınların korkulu rüyası! Sorunu 1-2 saat içinde elma sirkesiyle çözün

Genital siğil, ne yazık ki son dönemlerde pek çok kadının şikayet ettiği konular arasında yerini alıyor. Sadece cinsel yolla bulaşabilen bir rahatsızlık olan genital siğilden çekinen kadınlar doktora gitmeden sorunu evde çözmeye çalışıyor.
Bütün kadınların korkulu rüyası! Sorunu 1-2 saat içinde elma sirkesiyle çözün

Uzmanların açıklamasına göre genital bölgede görülen siğil, cinsel hayatı aktif olan kadınlarda sıkça görülüyor. Erkeklerde görülse de bu sorun kadınlarda daha fazla görüldüğü ifade ediliyor. Genital bölgede çıkan siğil, tedavi edilmediği halde ilerleyebilir ciddi sorunlara davetiye çıkarabilir.

GENİTAŞ SİĞİL EVDE ÇÖZÜMÜ

Bu tür bir sorunla karşılaştığınızda sağlıklı çözüm ve tedavi için mutlaka bir doktor ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ancak doktora gitmeden sorunu evde çözmek isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında elma sirkesi bulunuyor. Bir pamuk yardımı ile elma sirkesini siğilin olduğu yere sürün ve 2 saat boyunca bekletin. Elma sirkesi içerisinde barındırdığı antibakteriyel özelliği sayesinde genital siğil tedavisinde yardımcı olduğu bilinmektedir.

genital-sigil-zararli-mi-8021682775589.jpg

SARIMSAĞI DENEYEBİLİRSİNİZ

Genital siğili evde tedavi etmek için tercih edebileceğiniz bir diğer doğal yöntem ise sarımsaktır. Sarımsağı ezerek siğilli bölgeye sürün ve bandajla tedavi edin. Ancak sarımsak yakıcı bir besin olduğu için alerji ya da hassasiyeti ola kişilerin doktora danışmadan uygulaması önerilmemektedir.

1 GECEDE SOĞAN MUCİZESİ

Tercih edebileceğiniz son yöntem de soğan olacaktır. Soğanı dilimleyip, bir gece boyunca siğilin üzerinde bandajlı olarak bekletip, ertesi gün siğilli bölgeyi yıkayın.

Belirtilen yöntemler tedavi amacı ile tercih edilmemelidir. Tedavi amacı ile mutlaka doktora danışmanız ve gerekli durumlarda doktorun verdiği ilacı kullanmanız önerilmektedir. Aksi durumda siğiller doğru tedavi edilmediğinde kontrolsüz bir şekilde yayılabilir.