Bunu yaparak istediğiniz kiloya ulaşmak mümkün hale geliyor! Uzmanlar madde madde açıkladı

Birçok kadının ortak sorunu kilolu olmak. Uzman isimler ise ayda sadece 3 kilo vermenin sağlıklı bir şekilde mümkün olacağının altını çizdi.
Bunu yaparak istediğiniz kiloya ulaşmak mümkün hale geliyor! Uzmanlar madde madde açıkladı

Birçok kadının ortak sorunu kilolu olmaktan geçiyor. Bundan dolayı spor yapmak dışında diyet programı da uygulayan kimi kadınlar aylık olarak vermek istedikleri ritmini de arttırmak istiyor. Uzman doktorlar ise diyet programına yönelik açıklamalarda bulundu.

Sağlıklı bir şekilde diyet yapılması gerektiğini ifade eden uzman doktorlar spor ile birlikte ayda 3 ile 5 arasında kilo verilebileceğine dikkat çekti. Özellikle bu noktada sabah kahvaltısının çok önemli olduğunu ifade ederken diyet yapmadan önce bir uzmana danışılması gerektiğini de ifade etti.

Kimi diyet listelerinin çok ağır olduğunu da ifade eden uzman doktorlar, uzman isimlerden destek alınması gerektiğini kimi diyet listelerinde sabah kahvaltısının olmadığını fakat buna sağlık açısından riskli olduğunu ifade ediyor. Bunun dışında spor yapmanın da önemine dikkat çeken uzman isimler spor ve diyetin birleştirilince daha iyi ve hızlı bir sonuca ulaşılabileceğine de dikkat çekti.

Daha çok ekmek tüketilmemesi gerektiğini de belirten doktorlar karbonhidrattan uzak durulması gerektiğini diyet listesinin bu şekilde hazırlanması gerektiğini de sözlerine ekledi. Dengeli öğünler ile ayda 3 ile 5 arasında kilo verilebileceğini de ifade ederek ayda 10 kilo vermenin sağlıksız olduğunu da söylüyor.