Botoks yaptırmanıza gerek yok bu krem cildinizi botoks yaptırmışsınız gibi gerecek

Belirli bir yaştan sonra cildin kendini bırakması aslında hemen hemen herkeste görülebilen bir durum. Bu durumun önüne geçmek için pek çok kişi artık günümüzde botoks yaptırıyor. Öyle bir krem var ki botoks etkisi yaratıyor! İşte mucizevi krem..
Botoks yaptırmanıza gerek yok bu krem cildinizi botoks yaptırmışsınız gibi gerecek

Piyasada botoks etkili pek çok krem bulunuyor. Ancak içeriğinin tam olarak bilinmediği kremler ciddi olarak cilde zarar verebiliyor. Bu durumun önüne geçmek için doğru kremleri kullanmak çok önemli.

TAMAMEN KOLAJEN SEVİYESİ İLE ALAKALI

Cildin gergin ve botokslu gibi görünmesini sağlayan madde aslında herkesin de yakından tanıdığı kolajen! Yaşlanmasının doğal bir sonucu olarak bilinen kırışıklıklar ciltteki kolajen seviyesi azaldıkça daha da belirgin bir hale geliyor.

BOTOKS ETKİLİ DOĞAL KREM

Botoks yaptırmak istemiyor ancak botokslu gibi görünmek istiyorsanız, bu durum mümkün! Bunun için evde kendiniz birtakım ürünleri kullanarak doğal bakım kremli elde edebilirsiniz. İlk olarak badem yağı, kunduz yağı ve kafur yağını bir şişe içerisinde eşit olarak karıştırın.

Bakım yapmadan önce temizleme jeli ile cildinizi iyice temizleyin. Masaj yaparak hazırladığınız krem karışımını cildinize sürün.

KOLAJEN İÇEREN DOĞAL YİYECEKLER

Cildin en temel ihtiyaçları arasında olan kolajenin günümüzde pek çok yiyecek içerisinde olduğu herkes tarafından biliniyor. Özellikle balık, tavuk eti, ilikli kemik suyu, sığır eti ve yumurta beyazı gibi ürünlerin içerisinde bol miktarda kolajen bulunmaktadır. Bu tür besinlerin büyük küçük herkesin düzenli olarak tüketmesi önerilmektedir.

İlginizi çekebilecek diğer kadın kategorisi haberlerinden bazıları:

Dilerseniz gece sürüp sabah yıkayabilirsiniz. Ancak bu tür karışımları kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalı, alerjinizin olup olmadığını deneyimlemeniz gerekmektedir.