Botoks ile Özel Günlerinize Hazırlanabilirsiniz

Etkinlik takviminiz yoğun olabilir. Yoğun olarak ilerleyen işleriniz, akraba ziyaretleri, eşiniz, çocuklarınız ve tatil planlarınız ile geçirmek istediğiniz vakitleri size kısıtlı bir zaman bırakabilir.
Botoks ile Özel Günlerinize Hazırlanabilirsiniz

O yüzden Botoks ile özel günlerinize çabuk hazırlanabilirsiniz. Görünümünüze vakit ayırmak için zor anlar yaşıyor olabilirsiniz ve bu şaşırtıcı bir durum değildir. Aslın da tam bu anda Botoks ile özel günlerinize hazırlanabilirsiniz. Botoks fikri hemen aklınıza gelen ilk fikirdir.

Botoks Nedir?

Botoks;  yüzdeki ifadenin olanağı kasların küçük çaplı kasılmaları ile mümkün olmasıdır. Bu da tekrar eden kaslarınızın hareketlerini zaman ile harekete bağlı olarak dinamik kırışıklıklara yol açar. Bu kırışıklıkların tedavi edilmesi oldukça zaman alır ve zor bir işlemdir. Çünkü yalnızca kas hareketlerinizin sınırlanması ile önlenebilir. Bu kırışıklıklar  kaşların arasındaki yatay çizgilerin, gözlerin etrafındaki kaz ayakların, burunda rastlanan tavşan çizgilerin ve alın bölgesinde çıkan çizgileri kapsamaktadır.

Botoks çok etkilidir ve problemin kaynağına iner. Botoks enjekte edildiği zaman aslında yüzünüzün altında yatan kasları dondurur. Sonuç olarak kırışıklık ve çizgiler yumuşar çünkü kaslar artık kırışıklık oluşturacak şekilde hareket edemez hale gelir.

Botoks Tedavisin de Neleri Bilmeniz Önemli

Botoksun güzelliği tek bir işlemin dakikalar için de tamamlanabilmesi, kırışıklıkların ve çizgilerin hızlı bir durumda pürüzsüz hale gelmesidir. Çok ince iğneler kullanılarak yüz de tedavi edilecek bölgelere enjeksiyon edilir. Enjeksiyonların sayısı ihtiyacınıza ve estetik yapılan yere bağlı olarak değişir. Ancak işlemin tamamı genellikle 10 dakikadan daha az sürede uygulanır. Botoksun başka bir değeri ise neredeyse hiç dinlenme süresi gerektirmemesidir. Sonuç olarak bir tatil öncesinde isteyeceğiniz en son şey tedavi sonrasında iyileşme sürecinde saklanmak zorunda olmamanızdır. Botoks yaptırmak için öğle arası bile yeterlidir. Botoks enjeksiyonu sonrasında siz hastalarımız da hafif bir şişlik ve kızarıklık olabilir. Ama semptomların çoğu küçük çaplı ve yalnızca birkaç saat içinde kaybolmaktadır.

Botoks işlemi olduktan sonra en az 4 saat boyunca uzanarak dinlenmeniz önemlidir. Ayrıca bir gün süresince egzersiz ve yoğun işlerden uzak durmanız gerekir.