Aydın’da fabrikada çalışan kadınlara KADES tanıtıldı

Aydın'da fabrikada çalışan kadınlara jandarma ekipleri tarafından KADES tanıtımı yapıldı. Ortalama 300 kadına KADES uygulaması tanıtılırken, uygulamanın kullanımı hakkında da bilgi verildi.
Aydın’da fabrikada çalışan kadınlara KADES tanıtıldı

Aydın'ın Köşk ilçesinde jandarma ekipleri, Kadın Destek Uygulamasını bir fabrikada çalışan kadınlara tanıttı.

300 kadın için yapılan bilgilendirmede Kadın Destek Uygulaması (KADES) detaylı bir şekilde tanıtıldı. Tanıtım sonrasında kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirildi. Ekipler, uygulama tanıtımının yanı sıra elektronik kelepçe konuları için de farkındalık konuşması yaptı.

KADES UYGULAMASI TANITILDI

Aydın'ın Köşk ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir incir işletmesinde çalışan kadınlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) tanıtıldı.

aw179760-02.jpg

JANDARMA EKİPLERİNDEN FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Aydın il Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği ve Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin katılımı ile bir incir fabrikasında çalışan kadın vatandaşlar ziyaret edildi. 300 kadına 6284 Sayılı Kanun, KADES uygulaması, elektronik kelepçe konularında bilgilendirme yapılırken telefonlarına KADES Uygulaması indirildi. Öte yandan durumsal farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtan jandarma ekipleri kadınlardan anlatılan konularla ilgili gelen soruları cevapladı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı bu çalışma pek çok kişi tarafından beğeni aldı. Kadınları bilgilendiren ekipler, uygulamaların telefonlara indirilmesini de sağladı.