Aristo Diyeti Nedir? Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle kadınların tatil dönemleri boyunca fazla kilolarının vücutlarını kötü göstermemesi adına birçok farklı diyet arayışı içerisine girdiğini herkes biliyor. Internet sitelerinde dolaşan birçok farklı şok diyet programları dolaşırken seçeceğiniz diyet programına çok dikkat etmeniz gerekir.
Aristo Diyeti Nedir? Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Çünkü çok hızlı kilo verip daha sonrasında kat kat fazla kilo almanız olası bir durum olacaktır. Haftada 3 kilo, 5 kilo verdiren diyetlerden mümkün olduğunca uzak durmanız gerekir, çünkü bu diyetler sizin sağlığınız için çok büyük risk taşımaktadır.

Hızlı Kilo Vermek

Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen kişilerin dengesiz ve yetersiz beslenmeleri yüzünden kötü sonuçlar ile karşılaşmalarını hiç birimiz istemeyiz. Bu yüzden acilen kilo vermek istiyorsanız, her besinden yeterli ve dengeli miktarda alabileceğiniz diyet programlarını tercih etmelisiniz. Aynı zamanda spor yapmaya da gerekli özeni göstererek etkili bir biçimde kilo verebilirsiniz. Bu bağlamda sizlere önerebileceğimiz harika bir diyet programı sunuyoruz.

Aristo Diyeti Nedir?

Ünlü ve alanında uzman olan Diyetisyen Sezen Çetinkaya ‘nın 3 haftada 7 kilo verdiren Aristo diyetinden bahsedeceğiz. Aristo diyeti hızlı, sağlıklı ve etkili bir biçimde kilo vermenizi sağlayacak bir diyet programıdır. Aristo diyeti ile diğer diyet listelerinden alacağınız sonuçlardan daha farklı ve etkili bir yöntem ile 3 haftada 7 kilo vermeniz mümkün. Öncelikle Aristo diyeti, vejetaryen olan ünlü filozof Aristo ‘nun ismini almış bir diyet programıdır. Aristo diyetinin içeriğinin en önemli özelliği çiğ meyve ve sebze tüketmektir. Özellikle mevsime uygun sebze ve meyveleri pişirmeden çiğ olarak tüketmeniz öneriliyor bu diyette. Aristo diyetini uygularken bol bol semizotu, ıspanak, karalâhana, şalgam yaprağı, kereviz, çin lahanası, bezelye, börülce gibi yeşillikler tüketmeniz gerekmektedir. Bu sebzeler glisemik indeksi düşük olan yiyecekler olduğu için, karbonhidratlar gibi hızlı bir şekilde size enerji vererek bir anda yorulmanızı engeller ve sizleri uzun süre tok kalmanızı sağlamaktadır. 3 hafta boyunca bu şekilde tüm meyve ve sebzeleri çiğ olarak tüketerek vücudunuzdaki hormonların düzene girmesini sağlar ve etkili kilo vermenize olanak sağlar.