Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama İle Yepyeni Bir Vücut!

Ameliyatsız bölgesel zayıflama oldukça sağlıklı bir yöntemdir. Herhangi bir cerrahi operasyon yapılmadan bölgesel fazlalıklardan kurtulmak artık çok kolay!
Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama İle Yepyeni Bir Vücut!

Günümüzde hem erkek hem de kadınlar ameliyatsız bölgesel zayıflamanın formülünü arıyor. Bölgesel zayıflama için herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek duyulmaz. Herkes sıkı ve fit bir vücut ister. Estetik bir görünümün yanı sıra sağlıklı bir yaşam için de fazla kilolardan kurtulmalısınız. Fakat çeşitli kilo vermek için yöntemler denense de bazen diyet ve spor ile kilo vermek mümkün olmayabiliyor. Bölgesel zayıflama için yapılan spor bazen yetersiz olabiliyor. Bu durumda kişinin istediği bir görünüme kavuşması uzun sürebilir.

Ameliyatsız bölgesel incelme vücut şekillendirme olarak da nitelendirilmektedir. Genellikle ameliyat olmak istemeyen kişilerin tek tercihidir. Özellikle diyet ve spor yaparak zayıflayamayan kişiler bölgesel zayıflama ile istediği formu kazanabilir. Ameliyatsız vücut şekillendirmek günümüz teknolojisi ile mümkündür. Bunun için üretilen özel cihazlar ile bölgesel incelme ve zayıflama sağlanır. Bu cihazlardan bahsetmek gerekirse en etkilisi UltraShape V3 ameliyatsız incelme yöntemidir. Ses dalgaları ve ultrason aracılığı ile yağların kırılması sağlanır. Vakum yardımı ile bölgesel kısımda bulunan yağları parçalar ve cilt altında bulunan dokuya zarar vermez. Bu sayede cildin daha sıkı olması sağlanır. UltraShape ortalama 1- 1.5 saatlik bir işlemdir. Uygulama sonrasında ciltte kızarma ya da morluk görülmez. Bel, karın ve kalça gibi bölgesel yerler de yağların ve fazla kilonun kaybını sağlayacak etkili bir yöntemdir.

PowerShape İle Ameliyatsız İncelme

PowerShape tedavisinde 4 farklı teknik aynı anda kullanılır. Radyofrekans, ses dalgaları, vakum ve kızılötesi ışık aynı anda kullanılarak vücut şekillendirme, vücut kontürleme, cilt sıkılaştırma, yağ yakma ve selülit tedavisi gerçekleşir.

Eximia İle Ameliyatsız Bölgesel İncelme

Bölgesel incelme için kullanılan diğer bir yöntem de Eximia olarka bilinir. Ameliyatsız bölgesel yağlar ve selülitlerden kurtulmanın etkili bir yoludur. Genellikle göbek, bacak, kol, sırt ve kalça bölgelerinde yer alan yağları parçalayarak bölgede yer fazlalıklardan kurtulmanızı sağlar.

SmoothShapes Cihazı İle Ameliyatsız İncelme

SmoothShapes, selülit görünümünü ortadan kaldıran bir tedavidir. Kan dolaşımını sağlayarak yağ dokusunu sıvılaştırma özelliğine sahiptir. Günümüzde en çok selülit tedavisi için kullanılsa da bölgede bulunan yağların görünümünü de yok eder.