8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyaları 2024 açıklandı!

Türkiye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamaya hazırlanırken Gratis, Media Markt, Trendyol, Çiçek Sepeti, DeFacto indirimleri açıklandı...
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyaları 2024 açıklandı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyaları 2024 açıklandı! Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına özel etkinlikler peş peşe açıklanmaya devame derken Türkiye'de de dev markalar bu güne özel kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte o kampanyalar ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler...

MEDİA MARKT DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAMPANYASI 2024!

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan Media Markt yapmış olduğu açıklamasında "Kampanya 05.03.2024 8:00- 09.03.2024 07:30 tarihleri arasında mağazalardan, mediamarkt.com.tr’den mobil ve uygulamadan satın alınacak seçili ürünlerde geçerlidir. Başka sepet kampanyaları, indirim kodları ve kampanyalarla birleştirilemez. MediaMarkt; kampanyalar sırasında oluşabilecek öngörülemeyen değişiklikler nedeniyle ürün, fiyat değişimi yapma ve kampanyayı sona erdirme hakkını saklı tutar. Tipografik hatalardan ve yazım hatalarından MediaMarkt sorumlu değildir. MediaMarkt tarafından düzenlenen tüm kampanyalar tüketicilere yöneliktir. Kampanyalardan ticari gaye ile yararlanıldığı ve ticari alımların tespiti halinde kampanya kapsamındaki sipariş iptal edilebilir. Kampanyalar stoklarla sınırlıdır." denilerek yeni kampanyasını duyurdu.

8-mart-x.jpg

FLORMAR DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAMPANYASI!

Kadınlar gününe özel çok sayıda ürününde indirime giden Flormar "Her daim güçlü olmak, hayatın koşuşturmacası içerisinde her mücadeleye göğüs germek ve tüm koşullara rağmen bakımlı ve özenli görünmek… Kadın olmak bazen zor olsa da ayakları yere sağlam basan ve öz güvenli bir kadın olmanın verdiği gurur bambaşka! İşte tam bu noktada Flormar, kadınların en güzel günlerine değer katabilmek ve öz güvenlerini tazeleyebilmek için Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor" diyerek kampanyasını açıkladı.

Pek çok ünlü marka Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak indirim ve kampanya düzenlerken bazı online alışveriş siteleri ise kargo bedava kampanyası sunacağını ilan etti.