2022 Saç Rengi Trendleri Neler?

Saç rengi trendleri, tıpkı moda gibi zaman içerisinde değişiklik gösteriyor. Trendlere uymak isteyenler görünüşleri açısından da trendleri takip ediyor.
2022 Saç Rengi Trendleri Neler?

Bu yılın saç rengi trendlerinin neler olduğunu merak edenler için 5 trendi derledik.

Doğallık: Zengin Kahverengi Saçlar

Son yıllarda doğallık önemli bir güzellik ölçütü olarak karşımıza çıkıyor. Makyajdan giyime birçok trend doğal olana doğru kaymaya başladı. Artık en popüler trend doğal olmak! Çünkü hepimiz doğal halimizle zaten güzeliz. Haliyle 2022 trend saç renkleri arasında kahverengi saçlar ön planda. Kahverengi saç denildiğinde yüzlerce farklı renk skalası önümüze çıkıyor. Zevkinize uygun olan kahve rengini bu yıl saçlarınızda tercih edebilir ya da kendi saç renginizi kullanarak doğallığınızla ışıldayabilirsiniz.

Modası Hiç Geçmeyen: Siyah Saçlar

Koyu renk saçların insanları genç gösterdiği herkes tarafından biliniyor. Koyu renk saç denildiğinde ise akla tabi ki siyah saç geliyor. 2022 saç renkleri arasında elbette siyah saçlar da bulunuyor. Özellikle bob kesim, pixie cut ya da katlı saç kullanan için siyah saç rengi öneriliyor.

Sarıdan Vazgeçemeyenlere: Küllü Kumral

Son yıllarda ombreden sombreye, balyajdan doğal röflelere kadar birçok saç renklendirme işleminde sarı ve kumral renkleri gördük. Doğala dönüşün popüler olduğu 2022 yılında küllü kumral rengini tercih ederek hem doğal bir görüntü elde edebilir hem de sarıdan vazgeçmenize gerek kalmadan bu yılın saç rengi trendlerine uyum sağlayabilirsiniz!

Kızıl Tutkunları İçin: Doğal Kızıllar

2022 yılı saç trendleri dediğimizde elbette kızılları unutmak olmaz! Bu yıl parlak kırmızı renklerindense, doğal görünümlü turuncu-kızıl renkler moda olarak karşımıza çıkıyor. Bakır yansımalara sahip doğal saçlarınızla siz de bu yılın saç modası içinde kendinize yer edinebilirsiniz!

Renksiz Yapamam Diyenler İçin: Mercan Rengi

Canlı mercan rengi bu yıl kıyafetlerden tutun ojelere kadar sıklıkla kullanılacak gibi duruyor. Turuncuya çalan bu canlı saç rengi renkli saçlardan vazgeçemeyen aynı zamanda trendleri yakalamak isteyenlerin kullanabileceği bir renk olarak karşımıza çıkıyor. Sıra dışı bir görüntü ile saç rengi trendlerini takip edebilirsiniz!