2021’de Kadınlarda Kısa Saç Modası Nasıl Olacak?

Her yıl değişen moda, aslında kendi içinde dönen ve sık sık eskiden moda olan akımların tekrarlanmasıyla hayat bulan bir endüstri.
2021’de Kadınlarda Kısa Saç Modası Nasıl Olacak?

Kadınlarda kısa saç modası da vazgeçilemeyen akımlardan biri. 2021 yılında da eskiye öykünme ana tema olacak gibi görünüyor. 2021’de kadınlarda kısa saç modasına dair ip uçları bulabileceğiniz yazımızı sizler için derledik.

Retro, Yeni Moda Mı Oluyor?

2000’lerin başında görmeye alışkın olduğumuz, kısa, katlı, içe doğru fön çekilmiş saç modelleri 2021’de tekrar göreceğimiz modeller. Retro, yeni moda haline gelirken, bir yandan da doğallık ön plana çıkıyor. Saçların doğal halinden farklı şekillere sokulmasının moda olduğu yılların ardından, doğal kıvırcıklar, dalgalar ve düz saçlar, doğal haliyle kabul görecek. Makyaj modasının da bir yandan sadeleştiği 2021’de, doğal ve doğal gibi görünen her şey daha makbul olacak.

Bob Modası Geri Mi Dönüyor?

Kadınlarda kısa saç modası, sadece 2000’lerin başına geri dönmekle yetinmiyor. 1920’lerde popüler olan kısa Bob saçlar geri dönüyor. Oldukça modern bir görünüme sahip olan Bob saçlar, kullanma kolaylığı ve havalı kesimiyle kadınların da tercihi olacak gibi görünüyor. Bob modası geri dönerken, kısa kâküller ve perçemler de saçlardaki yerini alıyor.

Kısa Saçlar Hangi Renklerde Hayat Bulacak?

2021’de değişim sadece saç boyunda ve modelinde değil. Saçlara turuncu ve sarılarla güneş enerjisi geliyor. Görenlerin içini ısıtan bakır ve tonları da bu sene saçları süsleyecek. Kısa saçların hayat bulacağı renkler turuncu tonlarıyla da sınırlı değil. 2020’de moda olan ve devam eden saçın bir kısmını beyaz ve griye boyama akımı da devam edecek.

Sağlıklı Saçlar Moda Mı Oluyor?

Modanın nasıl ilerleyeceğini kestirmek bazen mümkün olmuyor. Kadınlarda kısa saç modası, sağlıklı görünüm akımıyla da destekleniyor. Son zamanlarda insanların sağlıklı, doğal ve uzun yaşamak üzerine yoğunlaşması ile birlikte, moda endüstrisi de sağlıklı yaşam akımlarını takip ediyor. Sağlıklı saç modası ile sağlıklı saç derisi, kırıkları olamayan gür ve parlak saçlar öne çıkıyor. Bu sebeple kozmetik dünyasının 2021 yılında saç sağlığı için ürünler çıkarması da kaçınılmaz olacak.