2021 Tesettür Giyim Modası Nasıl Olacak?

2021’de tesettür giyim modasının nasıl olacağı hakkında havaların soğumaya başlamasıyla giyim markaları ipuçları vermektedir.
2021 Tesettür Giyim Modası Nasıl Olacak?

Pek çok tesettür giyim markası, yeni sezonun trendlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Tesettür giyim modası 2021 yılında da farklı renk ve kombinlerin etkisinde kalarak şıklığı yakalamayı hedeflemektedir. Trençkotlardan süveterlere kadar pek çok trend parça, giyim koleksiyonlarında beğenilere sunulmaktadır.

2021 Tesettür Giyim Modası Renkleri Hangileridir?

2021’de tesettür giyim modasının hangi renklerde olduğu eski sezonlara göre daha canlı olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yeşil, kırmızı ve turuncunun ortaya çıkacağı sezonda daha çarpıcı kombinler oluşturmaya yönelik tasarımlar yapılmıştır. Birbirinden renkli ve soğuk kışın vazgeçilmezlerinden olacak oversize hırkalar ve süveterler ise sonbahar / kışın en çok kullanılan parçalarından olmaya adaydır.

Sokak stili oluşturma yönünde tasarımlar ortaya koyan ve sevilen tesettür giyim markaları, birbirinden renkli dokunuşlara sahip salaş stilin öncülerindendir. Aynı zamanda sezon renklerinin ön plana çıktığı ikili takımların da kombin yapma zorluğu yaşatmadan şık olmak isteyenlerin gözdesi olması beklenmektedir.

Tesettür Giyim Kombin Önerileri Nelerdir?

Tesettür giyim kombin önerilerinin neler olduğu 2020’nin son zamanları yaşanan bu günlerde sonbahar kış koleksiyonlarında yerini almıştır. Trençkotlar her yıl olduğu gibi 2021 koleksiyonlarında sıklıkla karşılaşılacak parçalardandır. Özellikle camel ve siyah renklerde tercih edilen trençkotlar, sportifliği ve şıklığı bir arada seven tesettürlü hanımların gözdesi haline gelmiştir.

Yeni sezonda karşılaşılacak tesettür giyim modası scuba sweetshirt ve süveterler ön plana çıkarken, bu parçaların kombinlenebileceği bol kesim pantolonlar tasarlanmıştır. Scuba kumaşlı tunikler de yine beğenilere sunulan zamansız parçalardandır. Sportif görünümü ve şık havayı bir arada sunan kombin önerilerinde ise siyahın asilliği yine vazgeçilmezler arasındadır.

Genç Tesettür Giyim Trendleri Nasıldır?

Genç tesettür giyimin sahip olduğu trendler her sezon olduğu gibi rahatlığı yansıtmaktadır. Günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilecek zamansız parçalarla karşımıza çıkan tesettür giyim trendleri, salaşlığın vazgeçilmezi olan oduncu gömlekleri beğeniye sunmaktadır. Rahatlığın simgesi olan cepli sweatshirtler, triko dokulu scubo elbiseler ise gençlerin en çok tercih ettiği parçalar arasında yerini almıştır.

Gençlerin yüzünü güldüren parçaları sunan tesettür giyim markaları, enerjik tasarımları müşterileriyle buluşturmayı hedeflemiştir. Bol ve rahat kesim pantolonlardan ekoseli gömleklere kadar rahat tercihler tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır. Pratik biçimde kombinlenecek ve en rahat parçalar arasında yerini alan basic t-shirtler ise genç tesettür giyim modası yönünden vazgeçilmezlerdendir.