2021 Sonbahar Modasında Hangi Renkler Hakim?

2021 sonbahar renkleri arasında kırmızı, mavi, yeşil ve sarı yer alıyor. Kadınlarda bu renkleri sıkça göreceğiz.
2021 Sonbahar Modasında Hangi Renkler Hakim?

Artık renklerin birbiri ile uyumlu kullanılmasının yanı sıra, zıt renklerin de bir arada kullanıldığını göreceğiz. Moda kavramı 2021 yılında büyük değişikliklere uğrayacak. Özellikle renkler anlamında alışık olmadığımız renklerin bir arada kullanılacağına şahit olacağız. Siyah ile beyaz, sarı ile mavi, kırmızı ile mor renkleri bir arada kullanmak 2021 senesinde moda olacak. Genellikle kalın ve tek parça kıyafetler tercih edilecek. Kat kat giyinme modası 2021 senesinde olmayacak. Düz ve sade kesimler tercih edilecek. Asimetrik kesimler, hareketli kesimler ve kalabalık desenleri artık görmeyeceğiz. Minimalizm akımından etkilenen moda, 2021 senesinde çok eğlenceli olacak!

2021 Sonbaharda Makyaj Modası Nasıl Olacak?

2021 sonbahar makyaj modasında kahverengi tonlu farları çok sık göreceğiz. Makyajda farlara yoğun bir ilgi olacak. Gündüz günlük hayatta bile ilgi çeken simli farların kullanımı artacak. İnsanlar kıyafetlerindeki sadeliği makyajlarındaki abartı ile dengelemek isteyecekler. Kahverengi gözlü olanlar kahverengi ve siyah renklerinin tonlarında makyaj yapabilirler. Makyaj renkleri ve yapılma miktarları ağır olacak ve akşam makyajlarını andıracak. 2021 makyaj modasında rujları çok sık görmüyoruz. Renkli ve abartılı rujlar yerine parlatıcılar ve ten rengi rujları görüyoruz. Dudaklara olan ilgi 2021 sonbaharında azalacak. Bütün ilgiyi yüzde gözler alacak.

2021 Sonbaharda Kaban ve Mont Modası Nasıl Olacak?

2021 sonbahar dış giyim modasında açık renkler tercih edilecek. Artık şişme montlardan kurtulacağız. Bunun yerine daha şık ve modern kabanları görmeye başlayacağız. Kabanlarda kürk detayları öne çıkacak ve moda olacak. Özellikle beyaz suni kürkleri çok sık göreceğiz. Kabanlarda taş işlemeleri de öne çıkacak. Yünlü kumaşlar tercih edilecek. Siyah ve kahverengi renklerinde koyu ve ağır kabanlar moda dışı olacak. Açık renkler hafif ve karımsı görünümleri ile içimizi açacak. Kabanlar uyumlu şapka ve eldivenler ile tamamlanacak. Şapkalar ile kabanların aynı renk olması makbule geçecek.