2021 Abiye Modası Nasıl Olacak?

Abiye modası 2021 senesinde de taşlar, renkler ve abartı ile dolu olacak.
2021 Abiye Modası Nasıl Olacak?

Abiye elbiseler uçuş uçuş hareketi andıracak. Narin ve zarifliğin ön plana çıktığı abiye tasarımları görülecek. Nişandan, düğünlere özel organizasyonlar için bu elbiseler giyilebilecek. Özellikle altın sarısı rengin ön plana çıkacağı bilinmektedir. Elbisenin tamamında ya da sadece bir kısmında gold detayları görebileceğiz. Özellikle abiye elbiselerin düğmelerinde detaylar olacak. Büyük düğmeler, dikkat çeken renklerde düğmeler ve tasarımı dikkat çeken düğmeleri sık sık göreceğiz. Abiye elbiselerde dekolteler de daha yaygın kullanılmaya başlanacak. Sırt, göğüs ve bacak dekolteleri elbise modellerinde sıkça tercih edilecek.

2021 Abiye Modasında Hangi Renkler Hakim Olacak?

Abiye modasında hakim renkler şu şekilde sıralanabilir:

  • Altın sarısı,
  • Siyah,
  • Geçişli renkler,
  • Gümüş,
  • Kırmız renkler abiye elbiselerde çok tercih edilecek.

Genellikle abiyelerde parlak renklerin kullanılması moda olacak. Soluk renkler yerine canlı ve parlak renkler, simler ve ışıltılar elbiseleri ele geçirecek. Renkler elbisenin belli bir kısmında ya da tamamında olabilir. Abiye elbisede kullanılan renklerin aynı zamanda aksesuarlarda da kullanılması bekleniyor.

2021 Abiye Modasında Hangi Dekolteler Kullanılacak?

Abiye modasında dekolte 2021 senesinde en yüksek senesini yaşayacak diyebilirsiniz. Çünkü elbiselerin hemen hepsinde zarif dekolteler olacak. Dekolteler derin olmamakla birlikte elbiseye ayrı bir hava katacak. Genellikle göğüs, bacak ve sırt dekolteleri kullanılacak. 2020 senesinde çok tercih edilen karın dekoltelerini 2021 senesinde görmeyeceğiz. Bunun yerine görülen dekolteler tam kıvamında olacak. Çok fazla dikkat çekmeden elbiseye fark yaratan dekolteler büyük önem taşıyacak. 2021 senesinde abiye elbiselerin dekoltelerinin olduğu kısımlara bir de katmanlar eklenecek. Bu katmanlar abiye elbisenin rengine tam zıt tercih edilebilir. Beyaz renkli bir abiye için siyah bir katman kullanılabilir. Elbiselerde genel bir karışıklık ön plana çıkacak. Ancak bu karışıklık gözü yormayacak. Diğer abiye elementleri ile karışıklık dengelenerek göze hoş gelecek.