2 dakikada gözaltı torbalarını yok eden krem! Eczanede 55 TL'den satılıyor etkisi paha biçilemez

Kullanan her kadının gözaltı torbalarımdan kurtuldum yorumu yapmalarına neden olan mucize krem gündemi salladı. Gözaltı ışık dolgusu yaptırmanıza gerek kalmadı.
2 dakikada gözaltı torbalarını yok eden krem! Eczanede 55 TL'den satılıyor etkisi paha biçilemez

2 dakikada gözaltı torbalarını yok eden krem! Eczanede 55 TL'den satılıyor etkisi paha biçilemez - Son dönemde insanların aşırı stres, yorgunluk ve ekrana bakma sürelerinde yaşanan artışlar nedeni ile en çok şikayetçi oldukarı sorunların başında yer alan göz altı şişliği ve gözaltı torbaları için mucize bir krem ortaya çıktı.

Estetik ameliyat başvurusunda rekor artış yaşanan gözaltı şişliği ve gözaltı torbası sorunlarını dakikalar içerisinde geçiren kremin bir yan etkisi olmaması da sağladığı en önemli faydalar arasında yer alıyor. Üstelik kullanılan kremin aslında üretim amacı bambaşka...

GÖZALTI TORBALARIMDAN KURTULDUM DİYENLERİN KULLANDIKLARI KREM ORTAYA ÇIKTI!

İlk olarak ünlü sunucu Ebru Akel tarafından gündeme getirilen ve kullandığı açıklanan hemoroid kremi için son açıklama ise Melisa Döngel tarafından yapılmıştı. Melisa Döngel yaptığı açıklamasında "Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi" diyerek basur kremi kullandığını açıklamıştı.

basur.jpg

Açıklama kısa sürede büyük yankı uyandırırken pek çok kişi Döngel'i eleştirmişti. Ancak yöntemi kullanan kadınların mucize etkiyi paylaştıkları resim sosyal medyada hızla yayılırken kremin sürülmeden önceki ve sonraki resimler etkisini gözler önüne serdi. Doktorlar ise her kremin içerisinde kimyasal maddeler olduğunu ve bu nedenle düzenli kullanımın sağlığa zarar verebileceği uyarısında bulundular.