15 kilo birden veren Nurgül Yeşilçay kilo vermenin sırrını açıkladı! Sadece bunu yapmış

Havaların ısınması ve yaz mevsiminin yavaş yavaş yaklaşması ile pek çok zayıflama çalışmalarına hızla başladı. Bu noktada kısa süre içerisinde hızlı kilo veren ünlüler daha sık takip ediliyor. 15 kilo veren Nurgül Yeşilçay sırrını açıkladı!
15 kilo birden veren Nurgül Yeşilçay kilo vermenin sırrını açıkladı! Sadece bunu yapmış

Güzelliği ve başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay 15 kilo verdi. Resmen iğne ipliğe dönen güzel oyuncu uzun bir süre sonra zayıflığına ilişkin sessizliği bozdu.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu isimli dizisinden sonra ekranlardan uzak duran Nurgül Yeşilçay sıkı bir forma girdi. Hayranlarının dikkatini çeken başarılı oyuncu bu süre zarfında 15 kilo verdiğini açıklarken, bunu nasıl yaptığını da paylaştı.

30 GÜNDE 17 KİLO VERMEK GERÇEKÇİ DEĞİL

Sosyal medyada hakkında çıkan haberlere ilişkin sessizliğini bozan Nurgül Yeşilçay 30 günde 17 kilo vermenin gerçekçi bir hedef olmadığını ifade eden Yeşilçay, ilk aylarda çok zorlandığını belirterek, “Arkadaşlar, 30 günde 17 kilo vermek gerçekçi bir hedef değil! Ben 2 yılda 15 kilo verdim ve bu süreç oldukça zorlu oldu. Hatta ilk aylar hiç vermeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" dedi.

15 KİLOYU VERME SIRRINI AÇIKLADI

Gece yatmadan 4 saat önce yemeyi kestiğini ve sabah kalktığında da 4 saat aç kaldığını ifade eden Yeşilçay, o dönem şu açıklamayı yapmıştı:

“Arkadaşlar, gerçekten aç kaldım ve başlangıçta bu oldukça zorlayıcıydı. Gece yatmadan dört saat önce yemeği bırakıyorsunuz, sabah kalktıktan sonra da dört saat boyunca aç kalıyorsunuz ve sonra yemek yiyorsunuz. Tatlı ve çikolata gibi yiyeceklere de mümkün olduğunca az ve dikkatli tüketiyorsunuz”

Yeşilçay’ın yaptığı bu açıklama kısa süre içerisinde gündem oldu. Başarılı oyunca kilo vermenin sırrını aralıklı yemek olarak verdi.

NOT: Haberimiz kilo verme/diyet tavsiyesi içermemektedir.