Wi – Fi Direct Nedir? Nasıl Kullanılır?

Wi – Fi direct nedir? Wi – Fi direct nasıl kullanılır sorularının yanıtı aşağıda verilmiştir. Bilgi alarak işlem yapabilirsiniz.
Wi – Fi Direct Nedir? Nasıl Kullanılır?

Wi – Fi Direct Hakkında

İlk olarak Wi – Fi direct nedir nasıl kullanılır sorularının yanıtlanması önemli. Nedir şeklinde sorulmuş olan soruya verilecek olan yanıt; iki destekli wiFi destekli cihaz olması ve birbirine bağlandığında kablosuz ağ bağlantısının kullanılıyor olması gerekiyor. Ağ oluşturulması bu işlem ile gerçekleşmeli.

İki cihazın bu bağlantı üzerinden birbirine dosya göndermesi mümkün. Wi – Fi nasıl kullanılır sorusuna yanıt olarak da direkt iki cihaz arasında gerçekleşen bağlantı ile kullanılır cevabı verilebilir. Bu şekilde bir bağlantının sağlanmış olmasından sonra direkt olarak cihazın iki türlü kullanılması söz konusu olacaktır.

Wi – Fi Direct hızı

Kablosuz iletişimin gelişmesi ile wi – fi Direct hızı da son derece hızla gelişir. Bu kapsamda edinmiş olduğunuz bilgiler üzerinden direkt oalrak hızın artmasını değerlendirebilirsiniz. Wi Fi AC ve AD standartlarının üstünde aktarım hızına erişilmesi söz konusudur. 2 Gb’lik verinin 1 dakika içinde aktarılması son derece önemlidir. Bu hız kapsamında direkt olarak işlemler gerçekleşecektir.

Aradığınız aktarım hızı için bu sistemi kullanabilirsiniz. Wi – fi direct desteği cihazınız tarafından sağlanmalıdır. Bu özellik olduğu sürece direkt olarak aktarım hızının yüksek seviyede olması ile aktarım gerçekleşecektir. Sizin için uygun olan işlem üzerinden direkt olarak hareket edebilirsiniz.

Wi Fi Direct kullanımı hakkında ise direkt olarak Androis paylaşma seçenekleri üzerinden giriş yapmanız istenir. Sonrasında ise Bluetooth ya da Android Beam ya da diğer alanlarda wi – fi direct seçeneğinin olduğunu göreceksiniz. Bu seçenek üzerinden direkt olarak giriş işleminin yapılması ile kullanılması sağlanır. Bilgi alabilirsiniz.