Tuvalette oluşan sarı lekelere elveda deyin! İşte kesin çözüm mucize formül

Tuvaletlerde oluşan lekeler temizlik konusunda son derece sıkıntı yaratırken tuvalette oluşan lekelere çözüm arayanların imdadına yetişecek olan formül ortaya çıktı.
Tuvalette oluşan sarı lekelere elveda deyin! İşte kesin çözüm mucize formül

Evlerde temizlik yapılırken en çok vakit harcanan bölümlerin başında yer alan tuvalet temizliği için aslında kadınların işini kolaylaştıran son derece pratik bir yöntem olduğu ortaya çıktı. Hepimizin mutfakta kullandığı o ürünün aslında temizlikte mucize etkisi olduğu ortaya çıktı.

Karbonat pek çok alanda kullanılırken bu ürünün mutfakta da mucizeler yarattığı ortaya çıktı. Tuvalette oluşan sarı lekelerden muzdaripseniz sizde bu yöntemi kullanarak harikalar yaratabilir, ilk günkü gibi tertemiz ve lekesiz bir tuvalete sahip olabilirsiniz...

TUVALET TEMİZLİĞİNDE KARBONAT MUCİZESİ!

İlk iş olarak sarı lekelerin oluştuğu bölümlere tuvalet kağıdı ya da peçete serin. Sonra bu bölümlere karbonat serpiştirin. Karbonatın üzerine beyaz sirke dökerek lekeli yerin bu karışım ile kaplandığından emin olun.

Tuvaletinizin kirlilik durumuna göre bu karışımla kaplanan alanı beklemeye alın. Mümkün olan en uzun sürede kalmasını sağlayın. Ardından tuvalet fırçası ile lekeli alanı bir güzel ovun. Leke tam olarak çıkmadıysa aynı işlemi bir daha uygulayın.

Ardından çamaşır suyu dökerek tuvaletinizi bir daha fırçalayın ve bol su ile durulayın. Bu işlemin ardından tuvaletinizin tertemiz olduğunu göreceksiniz. Lekelerden arınan tuvaletinizde bu işlemi sık sık tekrarlayarak tekrar aynı lekelerin ortaya çıkmasını engelleyebilirsiniz.